אצלנו באזור הוא מקבל קימחון בתחילת הקיץ -2 שיחים גדולים היו באחת הגינות שלי הייתי חייבת להוציא אותו - לדעתי הוא מעולה לאזורים חמים ויבשים ביתנאי שלא צריך ליגזום אותו
למה את לא משרשרת לצמח המתאים? ועכשיו שאלה: איך זה שהברבריס שלי שנמצא במקום הכי קר בצפת עוד מלא עלים? צריך היה להיות בשלכת או לפחות חצי כמו בתמונה, לא? אני מניח שזה ישתנה בשבוע הקרוב אך מה קרה עד כה? כבר היה קור והוא (הצעיר בן חצי שנה) עוד במלא הדרו.
אוהב קור, ולכן הוא מוצלח מאוד בצפון. בשפלה הלחה הוא חוטף קמחון, קשה להיפטר ממנו (מהקמחון), והרבה שיחים בוגרים מתו לי בידיים...זה למה אני לא אוהב אותו, למרות שהוא יפה פחד. ן.
אבל בחורף הוא נושר אז איך אפשר לומר עליו "אוהב קור"? מה שנכון הוא שבמהלך הקיץ הוא נפלא אצלנו ולכן שילבתי אותו עם הערערים אבל רק אחד כדי שבחורף הגדר חיה לא תהיה יותר מידי צולעת.
שהוא נמצא במקום הכי קר בצפת. רוצה יותר פירוט? בבקשה: ממש מעל נחל עמוד ומקבל את כל הרוחות הקרות שמגיעות מהר מירון. תביני, אצלנו קר כבר בסוף הקיץ. משפחה מהמרכז שהיתה אצלנו בתחילת חודש אב לקחה לנו את כל המעילים והסודרים.... ובנתיים התקדמנו עוד קצת וכבר הרבה ותר קר ואני מניח שהוא ישיר את עליו תוך כשבוע שבועיים, אבל איך זה שלא עשה זאת עד כה?