לביא
E eladi88 New member 13/8/06 #88 מזההההההה../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif הוא מתופף במקלות שלי!!!!
L Lee Roni New member 13/8/06 #66 עם המפוחית: נתן המלך! ) ובתמונה אחרונה זו, אני נאלצת להפרד מכם עד סופה"ש... שבוע של עבודה מעייפת ומסריחה, וכמעט בלי מחשב. לא נורא. יהיה בסדר. יאלה התחלתי כבר לדבר אל עצמי... צ'או כפרות.
עם המפוחית: נתן המלך! ) ובתמונה אחרונה זו, אני נאלצת להפרד מכם עד סופה"ש... שבוע של עבודה מעייפת ומסריחה, וכמעט בלי מחשב. לא נורא. יהיה בסדר. יאלה התחלתי כבר לדבר אל עצמי... צ'או כפרות.
M mory89 New member 13/8/06 #74 לירוני, באמת שהתמונות ממש יפות! ח"ח [כמו שאדם אומר..]!!!! שבוע מבורך! אוהבת המון..
E eladi88 New member 13/8/06 #79 נתןןןן שאלה לי אליך!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif למה החלפת את הרצועה של הגיטרה?? בלעדיה הגיטרה היא לא אותה גיטרה! [נו היא כן...אבל היא לא נראית אותו דבר]
נתןןןן שאלה לי אליך!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif למה החלפת את הרצועה של הגיטרה?? בלעדיה הגיטרה היא לא אותה גיטרה! [נו היא כן...אבל היא לא נראית אותו דבר]
E eladi88 New member 13/8/06 #87 עזבי אותך מהמכנסיים!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif זה דבר מהותי!! מה זה לא נראה משונה שאין את הרצועה הצבעונית??
עזבי אותך מהמכנסיים!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif זה דבר מהותי!! מה זה לא נראה משונה שאין את הרצועה הצבעונית??
E eladi88 New member 13/8/06 #94 יאללה!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif מה יהיה על התמונות המסורתיות שלנו מוריה כשלפני ההופעה אנחנו מצלמים את הגיטרה של נתן אה מוריה??
יאללה!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif מה יהיה על התמונות המסורתיות שלנו מוריה כשלפני ההופעה אנחנו מצלמים את הגיטרה של נתן אה מוריה??