19
E eynav16 New member 7/2/06 #29 שי אין לי אי סי קיו כרגע יש לך את המסנגר שלי?? פירמטו לי את המחשב ואין לי כוח להוריד אי סי קיו.... אם אין לך אז הנה המסנגר שלי [email protected]
שי אין לי אי סי קיו כרגע יש לך את המסנגר שלי?? פירמטו לי את המחשב ואין לי כוח להוריד אי סי קיו.... אם אין לך אז הנה המסנגר שלי [email protected]
M Music4Life New member 6/2/06 #23 ../images/Emo99.gif וואי וואי...איזה תמונותתתת וואו איזה יפה היא......מרגמות לתותבות תודה ארתוררררר
ש שי shay love sarit New member 7/2/06 #26 ואוו איזה מהממת../images/Emo99.gif תודה../images/Emo45.gif לא ראיתי בעסה ניראה מחר שידור חוזר...
E eynav16 New member 7/2/06 #30 ומישהו מוכן להגיד לי מי אלה הילדים? יפעת תודה מאמי ששלחת לי הודעה במסן לא הייתי פה ואתור תודה על התמונות
ומישהו מוכן להגיד לי מי אלה הילדים? יפעת תודה מאמי ששלחת לי הודעה במסן לא הייתי פה ואתור תודה על התמונות
ש שי shay love sarit New member 7/2/06 #31 באמת מי אילו הילדים האילו../images/Emo35.gif לא ראיתי תתוכנית ואני לא יודע מי אילו ובאמת מי אילו הילדים|?
באמת מי אילו הילדים האילו../images/Emo35.gif לא ראיתי תתוכנית ואני לא יודע מי אילו ובאמת מי אילו הילדים|?
M Music4Life New member 7/2/06 #32 הם לא של אף אחד......... הם באו לתוכנית בתור ילדים "מחוננים" בעלי כשרונות גבוהים ודודו דיבר איתן ושיחק עם ילד אחד שחמט...הם דיברו והראו כל מיני דברים שהם הכינו ילדים מקסימים ומאד יצרתיים!!
הם לא של אף אחד......... הם באו לתוכנית בתור ילדים "מחוננים" בעלי כשרונות גבוהים ודודו דיבר איתן ושיחק עם ילד אחד שחמט...הם דיברו והראו כל מיני דברים שהם הכינו ילדים מקסימים ומאד יצרתיים!!
ש שי shay love sarit New member 7/2/06 #33 תודה רותם../images/Emo13.gif איזה מגניב.. מחר ב"ה ניראה שידור חוזר תודה על המידע