תמונות מאירק

amitzahavi

New member
תמונות מאירק

This patient was shot with a .50 caliber. Entry wound is under the left buttock. Exit wound is obvious on the left femur. The left tib-fib took a 203 round. We ended up having to amputate the leg due to major vascular and nerve damage.

Action force

New member
זה לא המקום לתמונות האלו

עמית לא שיש לי בעייה לראות אותם, ויש לי במחשב ערמות של תמונות כאלו (אל תשאל אותי למה) אבל זה לא המקום ! במיוחד לא כשרשמת אירק !

amitzahavi

New member
מצטער....

אני ממש לא מבין מה הקשר.... מהודעת מנהל הפורום: כאן המקום לשתף, ללמוד, להתלבט ולהתפרק, למצוא תשובה לשאלה מציקה ולתרגל את התאים האפורים, לפגוש עמיתים מהארגון שלכם ומצוותים אחרים... "לשתות קפה" ביחד!

kerendre

New member
עמית , באמת לא המקום

למה , כי לאף אחד מאיתנו- אנשי מד''א אין בעיה לראות את זה אל נכנסים לפה , גם אנשים מבחוץ, וכשרואים שמזה מתלהבים אנשי מד''א - אנחנו נראים להם כמו יצורים שרוטים על כל השכל (זה שזה נכון זה כבר דבר אחר )

YTmda

New member
אני אגיד לך מה...

אולי יותר נכון לכתוב בכותרת שההודעה מכילה תמונות קשות לצפייה. תפסת אותי עם התמונות האלה כשאני אוכל!
(לא שזה ממש מפריע לי, אבל סתם בא לי לכתוב את זה)

amitzahavi

New member
חחחח

אסור לאכול מול המחשב ככה שזה לא אשמתי!! אני לא חושב שהתמונות באות להגיד שזה מה שאנחנו אוהבים לראות אלה יותר ניתן ללמוד (בערך כן) את המנגנון של ירי, איך הפעם הוא השפיע על חייו של פצועה ולהכין אותנו לפעם שזה יקרה לנו (לי לפחות זה עוד לא קרה) במה לצפות...כי בקורס נאמר" יש חור כניסה וחור יציאה" שזה כלום לעומת מה שניתן לראות שקורה פה... למה יש אתרים כמו TRAUMA.ORG? כדי שיהיה ניתן לשתף וללמוד מאחרים... אני לא רואה פה שום דבר שונה בין תמונה כזה לבין הוספת ECG. משניהם ניתן ללמוד. שבוע טוב

למעלה