***42***
S sarah New member 8/10/04 #23 הדבר היחיד שיש לי להגיד על זה שאני ממש דוחה ומגעילה את עצמי, אלוהים אדירים אני קצת דוחה. אבל דיי אסטטית את זה מכפר על זה. אוף. אמ. לא יודעת. אולי מתאים לי להיות ככה
הדבר היחיד שיש לי להגיד על זה שאני ממש דוחה ומגעילה את עצמי, אלוהים אדירים אני קצת דוחה. אבל דיי אסטטית את זה מכפר על זה. אוף. אמ. לא יודעת. אולי מתאים לי להיות ככה
S sarah New member 9/10/04 #33 פשוט הייתה שם עוד אורה אחת אז חברה של איזה אורה? אורה חברה שלי או אורה התאומה שלה? איך נראית? פגשת בי ליד החדר צוות כשהייתי בהתקף פאראנויה קשה?
פשוט הייתה שם עוד אורה אחת אז חברה של איזה אורה? אורה חברה שלי או אורה התאומה שלה? איך נראית? פגשת בי ליד החדר צוות כשהייתי בהתקף פאראנויה קשה?
P painapple New member 9/10/04 #34 אממ.. של שתיהן.. הפגשתי בניהן.. ואז הלכתי וכשחזרתי הן התחברו נורא ואת אכלת חומוס וטחינה בצלחת על הרצפה כי את צמחונית.
אממ.. של שתיהן.. הפגשתי בניהן.. ואז הלכתי וכשחזרתי הן התחברו נורא ואת אכלת חומוס וטחינה בצלחת על הרצפה כי את צמחונית.
S sarah New member 9/10/04 #35 ט-ב-ע-ו-נ-י-ת נראה לך שצמחונות זאת סיבה מספיק טובה לאכול את אוכל הכבשים המהמם הזה?
L Lady_Voldemort New member 10/10/04 #38 ../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif נאמ הו אורה , זה היה כ"כ מעוות לפגוש מישהי בשם אורה שהיא קרובה לגיל שלי ואל לגיל נניח...60.
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif נאמ הו אורה , זה היה כ"כ מעוות לפגוש מישהי בשם אורה שהיא קרובה לגיל שלי ואל לגיל נניח...60.
A AGENT SHESH New member 10/10/04 #37 ../images/Emo73.gif את בטוחה שראינו את אותה התמונה? היא נראית בתמונה הזאת ממש ממש טובבב!!
L Lady_Voldemort New member 10/10/04 #40 ../images/Emo77.gif אומנם זה תמונה אל פוןטוגנית אני מסכימה אבל מריאנה עדין מצליחה להראות שם טוב
ה הרמיוניDanger New member 8/10/04 #24 המממ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifכולם!../images/Emo41.gif יש למישהו וידאו ויכול להקליט לי בשעה 10 בערוץ 8 סרט על אועזיס? זה חשובבבבבבב!
המממ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifכולם!../images/Emo41.gif יש למישהו וידאו ויכול להקליט לי בשעה 10 בערוץ 8 סרט על אועזיס? זה חשובבבבבבב!