תמונות מאחורי הקלעים! :

AeroTom

New member
תמונות מאחורי הקלעים! :

ובכן,עוד 3 תמונות הגיעו מ-המצלמה של אירינה שבכל זאת מראה שיש בה יותר כישרון מהמצלמה של נועם ז"ל. אלו תמונות מיוחדות ואקסלוסיביות אך ורק לפורום שלנו-תמונות שמאחורי התמונות! האמנית פה שלקחה את התמונות היא אירינה (רוס חלפין היה גאה) והם צולמו בזמן שתמונת הקעקועים צולמה גם... בתמונה פה רואים את אלה מכוונת את המצלמה ודוגמני הקעקועים-נלה,נועם ואלדד מתכוננים לצילום.

AeroTom

New member
התמונה השניה...

פה אירינה תפסה את לי ו-ענת שעומדות מאחורי הקלעים בזמן שאלה מצלמת את נלה,נועם ואלדד. אני נראה לי נמצא שם בצד שמאל צופה במתרחש מהצד...

AeroTom

New member
והשלישית האחרונה-

ובתמונת מאחורי הקלעים האחרונה רואים את לי מסבירה לדוגמני הקעקועים על רזי הצילום בעידן החדש (או משהו אחר אולי...
). אלו היו 3 התמונות הבלעדיות. למי שרוצה להשיג אולי עוד תמונות של מאחורי הקלעים+ראיונות אקסלוסיבים עם הצלמים והמצטלמים+וידאו קליפ בונוס+פיספוסים מוזמן לנסות להשיג את ה-DVD של-The Making Of The Forum Meeting . למי שירכוש 3 עותקים של ה-DVD יקבל גם מתנה-את הדף המקורי של רשימת 3 הבתים של השלב השני שנכתב באותו המפגש... Enjoy.

AeroTom

New member
אפשר לקנות את דף הבתים אגב...

הוא מגיע ב-2 גרסאות: אחת זה הדף הרגיל המקורי של ההימורים של הבתים והוא עולה בסביבות ה-1000 Yen. ויש גם גרסה אחרת שהיא-Limited Edition של דף ההימורים שהיא מגיעה עם חתימה מקורית על הדף של חבר וועדת הטורניר וגם עם מיני-חפיסת סוכריות פז על מחזיק מפתחות.וכל זה מגיע באריזת קרטון מהודרת בהוצאה משותפת של החברות-קולמביה,גפן ו-CCI. את ה-Limited לא ניתן להשיג בחנויות אלא רק בעזרת מדיה דיירקט.הזמינו עד מחר בחצות ותקבלו גם עותק של Nine lives לפי בחירתכם...

Bastet

New member
יאי...מאחורי הקלעים מקורי

מיוחד רק לנו... אבל לא. אנחנו לא ממוסחרים למרות המבצע המקסים שה"מושחת הראשי" שלנו הציע...

rag doll16

New member
תפתחו עסק!

אני בטוחה שתרוויחו המון בתור האנשים שיודעים לצלם הכי טוב שיש!

AeroSlash

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יצא חביב ביותר!! הייתי אפילו אומרת חינני!!!

AeroTom

New member
אירינה גרבר צילומים בע"מ? ../images/Emo4.gif

אם אתה צריך כמה צילומים, בשביל היופי או סתם להריץ קטעים. המצלמה הדיגיטלית של אירינה מחכה להביא לכם תמונות, אז מה אם כמה אחוז מהם ייצאו טיפ טיפה מטושטשות. אבל מה שייצא טוב יראה פשוט מדהים, כי זה לא סתם צילום,זה מאחורי הקלעים...

AeroSlash

New member
לא רק לקאברים אתה טוב ../images/Emo4.gif

גבירותי ורבותי, הנה זה הגיע
מוצר חדש מבית CCL
מעכשיו אתם לא רק יכולים להנות ולהרגש מהקאברי החסרי תקדים של היוצר הצעיר אלא יש לנו [או לו] משהו חד שלהציע לכם
מה זה, אתם שואלים
אכן כן, ג'ינגלים ופירסומות מכל הסוגים
התשלום הגנבה עבור ג'ינגל הוא בדולרים חיננים עם ציור של
בצד או בהשלמת האירו-קולקציה של היוצר, משמע, NL החמישי וה-VYNIL שחסרים.. רוצו על ההזדמנות... מה קורה לי
אני משתגעת...

AeroTom

New member
הג'ינגלים והחרוזים זה עוד מלפני...

עשיתי אותם בהרבה הזדמנויות עוד לפני תחילת העבודה על הקאברים המלאים... בעצם הקאברים המלאים התחילו מהג'ינגלים הקטנים שעשיתי ואז רציתי לעבור ולעשות עם זה משהו יותר גדול וכך התחילה הכתיבה של כל הקאברים והשאר היסטוריה מתמשכת... החרזוים והג'ינגלים אפשר להגיד היו ה-Yardbirds והקאברים הם לד זפלין...
תוכלו לקרוא על הכל ועוד ב-אוטוביוגרפיה שלי שתצא בעתיד.

AeroSlash

New member
תמיד מבקרים את הביקורת שלי

אני רגילה שכל נסיון קליל ליצירה מצידי יורד לטמיון...

למעלה