תמונות מאוקספורד

sarah

New member
תמונות מאוקספורד

אוקי אם, אולי צביאל יפרש בפירוט את התמונות מאוחר יותר בכל אופן בגלל המחשב אני קודם אשים את התמונה ובהודעה עם התמונה אחרי זה אסביר את הקודמת

sarah

New member
התמונות כן עובדות

בהודעה אני רואה את זה כX אבל כשפתחתי ראיתי את התמונה בתמונה הקודמת יש את, אה, מישהו מאוסטריה
שנרדם כי הוא כל הזמן נרדם

sarah

New member
זאת הייתה אני

בנתיים התמונות הן מהלילה האחרון שם בחדר מועדון הסודי של המדריכים שמצאתי בו חוברת פורנו רך או משהו כזה באחד הימים, מונח על השולחן באמצע
הבריטים הם חתיכת מיוחדים

sarah

New member
כל התמונות צולמו בערך ב5 בבוקר...

וכאן יש גם את הילדה מאירלנד שאני אוהבת
מאוד ואין לי כוח לספר עליה כי אני לא יודעת להסביר כלום אבל היא ממש נחמדה ואני זוכרת שיחה ממש נחמדה וסקרנית שלה עם הילד האוסטרי בתמונה על שאלות על האם אנשים בוהים בו ברחוב ו"give him shit" וכו'. אני אוהבת אותה שימו לב לציפורניים של אהובי :-|

sarah

New member
תיאור התמונה עצמה

הנה האוסטרי והאירי החביבים עליי בכל העולם
אההה הם כל כך נהדרים

sarah

New member
../images/Emo13.gif הילדה אהובה עליי מאוסטריה

שמה אליזבת' והיא חברה טובה של הילד האוסטרי ששמו מרקוס ו...אני אוהבת אותה...וניסינו כל הזמן לפטם אותה בעוגיות כדי שנוכל לאכול אותה אח"כ, בכוח פיזי
התמונה היא בארוחת בוקר של היום החמישי שם ,שהיה יום ממש טוב
היא מחזיקה את החצי של הדג שהיא לא אכלה :]

sarah

New member
אני שונאת את עצמי

וזה לא קרה במלא זמן זה ממש מצחיק, כי המחנך שלי גרם לי לשנוא את עצמי למרות שהוא אוהב אותי ומנסה רק לעזור אבל הוא אדיוט טיפש ומטופש ותודה לאל הוא עוזב ולא אצטרך לנסות להבין את הדברים הנכונים במה שהוא אומר וכי צביאל מחפש בכל מה שאני אומרת משהו מפגר וגרוע או מרושע
או שהוא פשוט התרגל לזה כי זה בדר"כ ככה אה כן וגם כי הרסתי (אוקי לא הרסתי, אני מגזימה. אבל הרסתי. כי אני דפוקה כ"כ אבל כבר טיפה פחות דפוקה) את מערכת יחסים עם הבן אדם שהכי מצא חן בעיניי מאז ומעולם כולל כל מיני שאי פעם מצא חן בעיניית בחיי- והנה תמונה שלו, שובבב וואו

sarah

New member
2 בנות איריות

מאוד חמודות, זה בחדר מועדון של הבניין שלנו, כשכבר עלה אור הבוקר של אותו לילה :) :&quot
והזאתי שמחייכת בדיוק התמזמזה עם מישהו מהמשלחת שלי (זה צביאל אבל אסור לי לגלות!
) בבקשה צביאל תפסיק לשנוא אותי

Gizmo16

New member
עליתי עליך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

מסתבר שאתה כן קורא הודעות שאין בהן את השם שלך בכותרת

Gizmo16

New member
יש בזה משהו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אחחחח, אורה, את כזאת גאונה, אני סוגדת לך
|סגידה| (למי שתוהה- לא, זה לא בציניות..)

sarah

New member
הפראנויה הישנה והטובה חוזרת ../images/Emo12.gif

הנה גלעד מאצלנו
ואנגלי שצבעתי במו ידיי בבוץ מים המלח (היה יריד ולכל ארץ היה אוכל וכל מיני דברים ועברנו בין השולחנות. זה היה ביום ה..שני שלנו באוקספורד) אנגלי מטורף, פגשתי אותו שיכור בלילה בא, מתגאה בזה שאנגליה היא אימפריה שכבשה את כל העולם והרסה אותו והוא גאה שהיא הרסה אותו, ושגם הפלשסינתינים ואנחנו זה אשמתם, אפילו שהכחשתי את זה הבית ספר שלהם עולה 100,000 ש"ח בשנה
הוא מחונך וכשהוא עלה לעשות נאום אחד בעניין שהיה לנו עם הנאומים, הוא דיבור בדיוק אבל בדיוק כמו פרופ' סנייפ בסרט
זה היה כל כך מצחיק זה היה זהה בדיוק, הטון הגישה והציניות. בנוסף, הוא היה לבוש כמו הארי פוטר 0_0 באמתתת, כאילו איך שהוא לבוש בסרט כי הארי פוטר האמיתי נמצא בסרט

HuGo Hell

New member
לשרה היקרה. ../images/Emo1.gif

1. את יפיפיה~
- תנשאי לי? ;; 2. ממש יפה לך שיער ארוך
3. איפה זה לעזאזל? גמני רוצה!! ;-; כלומר למה נסעת לשם? לשם מה? ואיפה זה לשם? :| אוהב אותך~

למעלה