תמונות לצביעה יישום ג´אווה מהאתר של ליאורה. תרגמתי לעברית ושיפרתי קצת ויש לכם יישום להוספה לאתר.
E Elishabb New member 20/4/02 #1 תמונות לצביעה יישום ג´אווה מהאתר של ליאורה. תרגמתי לעברית ושיפרתי קצת ויש לכם יישום להוספה לאתר.
P pbracha New member 20/4/02 #2 לא מצליחה לפתוח אלישע שלום אני לא יודעת למה , אך כל המסמכים ששלחת עם קובץ זיפ, אני לא מצליחה לפתוח, יכול להיות שהבעיה היא שאני משתמשת win xp ? אם כן מה ניתן לעשות שגם אני אוכל לקבל את הקבצים? תודה ברכה
לא מצליחה לפתוח אלישע שלום אני לא יודעת למה , אך כל המסמכים ששלחת עם קובץ זיפ, אני לא מצליחה לפתוח, יכול להיות שהבעיה היא שאני משתמשת win xp ? אם כן מה ניתן לעשות שגם אני אוכל לקבל את הקבצים? תודה ברכה
N nivsh New member 20/4/02 #3 הבעייה לא ב XP במחשב שלי יש גם OFFICE XP וגם win xp ואין לי בעייה ב zip אולי הבעייה בגרסה ישנה של win zip ?
הבעייה לא ב XP במחשב שלי יש גם OFFICE XP וגם win xp ואין לי בעייה ב zip אולי הבעייה בגרסה ישנה של win zip ?
E Elishabb New member 20/4/02 #4 הבעיה היא לא בזיפ אלא כנראה באובייקט המוטבע. פתחתי בארכיון מחיצה בשם "ישומי גאווה" ושמתי שם את כל קבצי הזיפ. תנסו לפתוח משם. אלישע
הבעיה היא לא בזיפ אלא כנראה באובייקט המוטבע. פתחתי בארכיון מחיצה בשם "ישומי גאווה" ושמתי שם את כל קבצי הזיפ. תנסו לפתוח משם. אלישע