האוהל והמדורה בחניון הר מירון במסגרת שביל ישראל
ל ללי שוברת שתיקה New member 2/9/05 #22 אותו המקום שביל ישראל - עם קבוצת " בשביל ישראל". הציוד שלי - סאג' להכנת הפיתות.
ל ללי שוברת שתיקה New member 3/9/05 #23 אנגליה האופניים שלי - האי טרסקו בדרום מערב אנגליה, חלק מקבוצת האיים סילי איילז.
B Black Star New member 3/9/05 #24 אפשר גם? ../images/Emo13.gif חזרתי אתמול לפנות בוקר מטיול מדהים של 7+ שבועות בסקנדינביה, מטבע הדברים יש ויש תמונות ציוד למיניהן... אז הנה אחת - ה"מאהל" שלנו בטרק שעשינו באזור אביסקו (לפלנד השוודית). יעלי.
אפשר גם? ../images/Emo13.gif חזרתי אתמול לפנות בוקר מטיול מדהים של 7+ שבועות בסקנדינביה, מטבע הדברים יש ויש תמונות ציוד למיניהן... אז הנה אחת - ה"מאהל" שלנו בטרק שעשינו באזור אביסקו (לפלנד השוודית). יעלי.
S sela v New member 3/9/05 #25 אפשר בשרשור חדש שתספרי לנו קצת על הטיול? במיוחד איך לשרוד את סקנדינביה במחירים נמוכים.
B Black Star New member 3/9/05 #27 בוודאי, אם יש ביקוש לכך ../images/Emo13.gif לשרוד את סקנדינביה במחירים נמוכים זה אכן קשה. וגם כשחוסכים, זה יוצא הרבה יותר יקר מטיול במזרח או בדר"א... בכל מקרה - אכתוב בפירוט בהמשך, מבטיחה! יעלי.
בוודאי, אם יש ביקוש לכך ../images/Emo13.gif לשרוד את סקנדינביה במחירים נמוכים זה אכן קשה. וגם כשחוסכים, זה יוצא הרבה יותר יקר מטיול במזרח או בדר"א... בכל מקרה - אכתוב בפירוט בהמשך, מבטיחה! יעלי.
ר ר ו נ ן ג New member 3/9/05 #30 הראשונה צולמה מעל לבקתת Tasch בשוויץ. ההר שברקע, אולי המפורסם ביותר באלפים, רמז - טובלרון... השנייה - Mont Pelvoux , ב Ecrins שבאלפים הצרפתים, לקראת הפסגה. וזאת על פסגת ה Monte Rosa שוויץ / איטליה.
הראשונה צולמה מעל לבקתת Tasch בשוויץ. ההר שברקע, אולי המפורסם ביותר באלפים, רמז - טובלרון... השנייה - Mont Pelvoux , ב Ecrins שבאלפים הצרפתים, לקראת הפסגה. וזאת על פסגת ה Monte Rosa שוויץ / איטליה.
T tamax New member 3/9/05 #31 יופי של תמונות!../images/Emo45.gif אבל למה בכל כך קטן? תן לנו עוד רזולוציה...
A Amoureuse New member 3/9/05 #32 הסירות שלי.... גם סוג של ציוד? 3 ימים על הקאנו הזה בפאנגנוי, ניו זילנד:
A Amoureuse New member 3/9/05 #33 ולהבדיל... רק 3 שעות על הסירה הזו, אקשן מסוג אחר לגמרי, הנוף האמת יותר מדהים, על הדארט ריבר בעיצומו של החורף בניו זילנד
ולהבדיל... רק 3 שעות על הסירה הזו, אקשן מסוג אחר לגמרי, הנוף האמת יותר מדהים, על הדארט ריבר בעיצומו של החורף בניו זילנד