תמונות להמונים.

Scorpius

New member
תמונות להמונים.

לא צריך מאורע מיוחד בשביל תמונות ואני מבטיח שיהיה הרבה יותר כייף להכנס לפורום אם כל אחד יעלה כמה תמונות.

Master Eagle

New member
בהחלט, אבל מעדיף תמונות אישיות ולא

סתם תמונות מהאינטרנט..... התמונה המצורפת היא של השפחה הראשונה שהייתה שלי לפני 27 שנים. צולם במצלמה פשוטה יחסית (פילם) אבל מבטאת היטב את אחת התנוחות שאני הכי אוהב לראות אצל השפחה שלי.

Scorpius

New member
גם אני מעדיף תמונות אישיות.

ואם היה לי משהו אישי הייתי מעלה. אבל גם "סתם" תמונות יכולות להיות נעימות לעין. לא כך? אהבתי את התנוחה... נזכור אותה.

Master Eagle

New member
הקודמת דורשת נסיון, זאת פחות....

זוהי תנוחה נוספת בה השפחה מרגישה את עצמה פגיעה ומושפלת. השפחה היא דינה, רופאה, גרה כיום בקנדה

נשר, יש לי שאלה

באמת שאני בעד פרסום תמונות אישיות, ושמתי לב לעובדה שאתה לא ממש מראה פנים או סימנים מזהים, ולדעתי כך יש לנהוג, אבל האם אתה שואל את הנשים הללו אם הן מוכנות שתפרסם את תמונותיהן? ועוד שאלה (וסליחה אם היא נשמעת לא ראויה אבל אני באמת לא מנסה לפגוע), האם ראוי לדעתך לפרסם את שם השפחה, מקצועה ומקום מגוריה? יכול להיות שיש יותר מרופאה אחת בקנדה ששמה הוא דינה, אבל אילו היא היתה הרופאה שלי, יכול להיות שהייתי מזהה אותה.. לא?

Master Eagle

New member
בוודאי שאני שואל!!

כל התמונות שאני מפרסם כאן הן על דעתן של השפחות ובהסכמתן המלאה. צילום הוא תחביב שלי ויש לי כמה אלפי תמונות שצילמתי, אולי אפילו מעל 15,000 אבל מעולם לא פרסמתי תמונה של מישהי ללא הסכמתה. ובמקרים רבים אם אני מפרסם תמונה שיש חשש זיהוי, אני מסתיר חלק מהפנים כמו שגם עשיתי באחת התמונות כאן. באשר לרופאה, דינה, בקנדה. היא כבר לא עוסקת במקצוע בערך 5 שנים אלא במחקר רפואי שם לא קוראים לה בדיוק דינה אלא בשם יותר מתאים למדינה ולאזור ולכן לא ארחיב יותר בנושא. דיסקרטיות היא מאדדדדדדדדדדד חשובה בעיני לעולם לא אפגע בשפחה שלי. הכל תמיד בהסכמה מלאה

Master Eagle

New member
כמה טוב לי

שלא אכזבתי....

m a y S

New member
אוי אוי אוי...

כ"כ פתוחה שזה מדהים. היא גם לא רואה כלום והיא לא יודעת מה הולך לבוא לה חסרת אונים כזאת....... זו תנוחה כ"כ מספקת. לדעת שכל החורים שלך פתוחים לרווחה והאדון שלך יכול לדחוף לך מה שבא לו.... אני יכולה לשבת כל היום ולאונן מול התמונה הזאת.

למעלה