תמונות....לא משהו אבל
R Ronush14 New member 8/5/04 #9 תודה ../images/Emo9.gif גם לי יש... אני אעלה אח"כ כי אני צריכה להקטין אותם ואין לי כוח כרגע צילמתי גם מלא סירטוני וידאו בעיקר מהחזרות... ובעיקר של נוסבאום עושה טיולים ב"שטח הסטרילי" איך שעלמה קראה לזה...חחחח
תודה ../images/Emo9.gif גם לי יש... אני אעלה אח"כ כי אני צריכה להקטין אותם ואין לי כוח כרגע צילמתי גם מלא סירטוני וידאו בעיקר מהחזרות... ובעיקר של נוסבאום עושה טיולים ב"שטח הסטרילי" איך שעלמה קראה לזה...חחחח
B bushi tooshi New member 8/5/04 #12 אופס מסתבר שכבר שמתי אותו אז זהו השאר לא יצאו בכלל אלא אם כן מישו רוצה את הגב של אבי לוי! חחחח
R Ronush14 New member 8/5/04 #15 אני ונוסבאום ../images/Emo99.gif התלבטתי הרבה אם לשים את התמונה הזאת או לא כי יצאתי בה ממש גרוע! מההתרגשות
אני ונוסבאום ../images/Emo99.gif התלבטתי הרבה אם לשים את התמונה הזאת או לא כי יצאתי בה ממש גרוע! מההתרגשות
G greeneye New member 8/5/04 #24 ../images/Emo99.gif תמונה של איל וכרובי ביחד. בתמונה אחת. שני אוהבי ליבי. יאי.
M metl New member 9/5/04 #43 ../images/Emo99.gif גל את רואה מה שאני רואה? כן,כרובי וקיציס באותה התמונה