הנה אני בגן הציור שציירתי אגב נמכר ב-20 אגורות לאדם עיוור.
Y yael n New member 5/11/04 #19 אוףףףף טוב תקשיבו אני לא מבינה מה קורה פה? אני לא מצליחה להכניס את התמונה שלי!!!
Y yael n New member 7/11/04 #23 אין נושא מיוחד אין לי מושג עם היא גדולה יותר מ250KB! זו הסיומת שלה- jpg. אני יודעת איך לעשות את זה. זו הקטגוריה האחרונה! פשוט לא מצליח לי!
אין נושא מיוחד אין לי מושג עם היא גדולה יותר מ250KB! זו הסיומת שלה- jpg. אני יודעת איך לעשות את זה. זו הקטגוריה האחרונה! פשוט לא מצליח לי!
A AndreaCorr © New member 7/11/04 #26 אם אין לך משהו כמו פוטושופ או כל תכנת עריכה אחרת, את יכולה להדביק בצייר > בתפריט לבחור "תמונה" > מתיחה/הטייה > ושם תכניסי בכמה את רוצה להקטין.
אם אין לך משהו כמו פוטושופ או כל תכנת עריכה אחרת, את יכולה להדביק בצייר > בתפריט לבחור "תמונה" > מתיחה/הטייה > ושם תכניסי בכמה את רוצה להקטין.
ש שחםםם New member 7/11/04 #29 חמודות וזאת רק אני או שהבובה הזאת שהניחו לידכן ממש מפחידה... היא ורודה! כולה ורודה!
Y yael n New member 7/11/04 #31 ../images/Emo163.gif דבר ראשון תודה אני יודעת שהינו חמודות (ועדין) דבר שני דברי יפה לבובה שלי , היא לא כולה ורודה וגם אם כן אז? היא לא מפחידה בכלל סתם יצאה מעוותת!
../images/Emo163.gif דבר ראשון תודה אני יודעת שהינו חמודות (ועדין) דבר שני דברי יפה לבובה שלי , היא לא כולה ורודה וגם אם כן אז? היא לא מפחידה בכלל סתם יצאה מעוותת!
B Brolly New member 8/11/04 #32 תאומות?../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אחד הפטישים הכי גדולים של כל גבר
תאומות?../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אחד הפטישים הכי גדולים של כל גבר