קח אחריות ותפתח פורום יש מספיק פריקונים שיצתרפו לפורום של גאנז אנד ראוזס.
A afon New member 23/8/05 #15 קח אחריות ותפתח פורום יש מספיק פריקונים שיצתרפו לפורום של גאנז אנד ראוזס.
T The Four Horsemen New member 24/8/05 #29 מי אמר? למה בגלל שאני לובש כרגע חולצה של מטאליקה ושומע באיי פוד מגדת' ולובש מיכנסיים שגדולות עליי בחמש מידות?זאת לא סיבה קיצר אני לא פריק
מי אמר? למה בגלל שאני לובש כרגע חולצה של מטאליקה ושומע באיי פוד מגדת' ולובש מיכנסיים שגדולות עליי בחמש מידות?זאת לא סיבה קיצר אני לא פריק
J jimorrison New member 24/8/05 #35 חחח מה אתה נלחץ זה היה בצחוק.. לא ראיתי אותך בחיים שלי ואני גם לא מכיר אותך...
T The Four Horsemen New member 25/8/05 #49 אתה יודע מה? במפגש פורום תראה אותי ותראה שאני לא פריק!!אתה יא חתיכת @#$^@%& אגב אני לא באמת מגזים אני סתם אדיש
אתה יודע מה? במפגש פורום תראה אותי ותראה שאני לא פריק!!אתה יא חתיכת @#$^@%& אגב אני לא באמת מגזים אני סתם אדיש
K Kfiriboy New member 22/8/05 #13 שמע יש פורום לז'אנר שלהם פאוור מטאל...וזה פורום 760 וגם אני חולה עליהם זה בסדר
K Kfiriboy New member 23/8/05 #17 כמו שפותחים כל פורום... אתה מציע בקשה ומקווה שתפוז יזמינו אותך אליהם למשרדים לראיון אישי
Y yoyoyud New member 24/8/05 #33 אני חושב שיותר סביר להניח שאף אחד לא הציע מאשר תפוז חושבים שזה לא חשוב. תחפש את טופס הבקשה לפתיחת פורום חדש בתפוז ותציע
אני חושב שיותר סביר להניח שאף אחד לא הציע מאשר תפוז חושבים שזה לא חשוב. תחפש את טופס הבקשה לפתיחת פורום חדש בתפוז ותציע
K Kfiriboy New member 24/8/05 #34 וואלה? צריך (לא צריך חובה אבל יעזור) שם תמיכה של מנהלים...אתה תתמוך בי?