תמונות שולטות לאללה
L LuNa MaJnUnA New member 5/4/05 #15 תנסה אתה לצלם בדיגיטלה|דווקא|../images/Emo94.gif כשאנשים מתעקשים לזוז כל הזמן!
S slallum New member 6/4/05 #25 ובכן, מהתמונות אני מסיק: גיתע הייתה איתכם שיר הייתה איתכם שגיא נהיה גבוהר (גבוה + er) (או ששיר נהייתה נמוכה יותר ) קרן הייתה איתכם (נכון זאת היא שם? ) אובל הייתה איתכם מורן הפכה להיות האנסית החדשה של הפורום, אבל תמיד יהיה בליבנו מקום לענבל, האנסית הקלאסית נטלי הייתה איתכם, אבל נדיה לא ילדה עם פרצוף לבן הייתה איתכם. זהו =]
ובכן, מהתמונות אני מסיק: גיתע הייתה איתכם שיר הייתה איתכם שגיא נהיה גבוהר (גבוה + er) (או ששיר נהייתה נמוכה יותר ) קרן הייתה איתכם (נכון זאת היא שם? ) אובל הייתה איתכם מורן הפכה להיות האנסית החדשה של הפורום, אבל תמיד יהיה בליבנו מקום לענבל, האנסית הקלאסית נטלי הייתה איתכם, אבל נדיה לא ילדה עם פרצוף לבן הייתה איתכם. זהו =]
T tribe spirit New member 8/4/05 #36 ../images/Emo46.gifעופר!!!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif וואלה נעלבתי. אוונסנס?אוונסנס?כאילו,סליחה-אוונשנש(לא אישי נגד צ'אקי וכו')?!?!?!?!?!??!?!?!?! ככה אתה מכיר אותי...לא בסדר. וכן הייתי עם השבט!זה שהשאר לא היו איתי זה כבר משו אחר.חיחי...סתם אבל באמת הייתי,פשוט זה לא שהיתה ממש קבוצה מלוכדת אחת.
../images/Emo46.gifעופר!!!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif וואלה נעלבתי. אוונסנס?אוונסנס?כאילו,סליחה-אוונשנש(לא אישי נגד צ'אקי וכו')?!?!?!?!?!??!?!?!?! ככה אתה מכיר אותי...לא בסדר. וכן הייתי עם השבט!זה שהשאר לא היו איתי זה כבר משו אחר.חיחי...סתם אבל באמת הייתי,פשוט זה לא שהיתה ממש קבוצה מלוכדת אחת.
D darkness calls New member 6/4/05 #30 כנ"ל לגביי../images/Emo3.gif ונדיה כן היתה עם השבט! פשוט אחרי שכולכם הלכתם
T tribe spirit New member 8/4/05 #34 חוצפה!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif למרות שהקפדתי להדחף לכל תמונה ותמונה שצולמה בעזריאלי בערך באותו יום,עדיין אין פה תמונות שלי! אני דורשת שזה ישונ,ומהר!
חוצפה!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif למרות שהקפדתי להדחף לכל תמונה ותמונה שצולמה בעזריאלי בערך באותו יום,עדיין אין פה תמונות שלי! אני דורשת שזה ישונ,ומהר!