יאאאאאא חמוד שלי! איזה בובי!!!!!! מתוק כמה מושלם יכול להיות בן אדם אחד? תודה רבה על התמונות!
A annafff New member 10/10/06 #18 יאאאאאא חמוד שלי!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif איזה בובי!!!!!! מתוק כמה מושלם יכול להיות בן אדם אחד? תודה רבה על התמונות!
יאאאאאא חמוד שלי!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif איזה בובי!!!!!! מתוק כמה מושלם יכול להיות בן אדם אחד? תודה רבה על התמונות!
T tali44 New member 10/10/06 #22 הוא תורם? טוב לדעת... את יודעת לאיזה אגודה או משהוא ספציפי שהוא תורם? בתי חולים, נכים, ילדים עם מוגבלויות...?
הוא תורם? טוב לדעת... את יודעת לאיזה אגודה או משהוא ספציפי שהוא תורם? בתי חולים, נכים, ילדים עם מוגבלויות...?
A annafff New member 11/10/06 #24 בובי כל כך מתוק מצידו......./images/Emo99.gif אלוואי שכל האנשים עם הערמות הענקיות של הכסף היו תורמים לילדים! כל הכבוד לו!
בובי כל כך מתוק מצידו......./images/Emo99.gif אלוואי שכל האנשים עם הערמות הענקיות של הכסף היו תורמים לילדים! כל הכבוד לו!
N n o g n o g New member 11/10/06 #30 נצל"ש הבובה של ג'וני../images/Emo13.gif אחותי הייתה בלונדון במוזיאון השעווה "מאדאם טוסו" והיא צילמה לי את הבובה של ג'וני. ניקול, זה בסדר שאני מעלה את התמונות? מקרוב----->
נצל"ש הבובה של ג'וני../images/Emo13.gif אחותי הייתה בלונדון במוזיאון השעווה "מאדאם טוסו" והיא צילמה לי את הבובה של ג'וני. ניקול, זה בסדר שאני מעלה את התמונות? מקרוב----->
ע ע י נ ב ל 1 New member 11/10/06 #33 וואייייי אימלההה זה כל כך דומה../images/Emo2.gif גם דודה שלי היתה במוזאון שעווה אבל מיזמן ועוד לא היה את הבובה של ג'ק... אבל היא צילמה כל מיני בובות של מפורסמים וזה מזה יפהההה!!!
וואייייי אימלההה זה כל כך דומה../images/Emo2.gif גם דודה שלי היתה במוזאון שעווה אבל מיזמן ועוד לא היה את הבובה של ג'ק... אבל היא צילמה כל מיני בובות של מפורסמים וזה מזה יפהההה!!!
נ נעמי דפ New member 14/10/06 #53 יוו זה כל כך דומהההה! גם לי יש חברה והיא גם צילמה בשבילי (גם היא הייתה שם) ואני עדיין מתפעלת