תמונות חדשות!! של אייג'יי מה-30 לאוגוסט..
C crazy smiley New member 4/9/06 #5 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
C crazy smiley New member 4/9/06 #6 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
L lidor love lee New member 4/9/06 #9 יאוווו הוא ממש רזההה מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
C ComplicatedCutie New member 4/9/06 #10 ../images/Emo207.gif הפרסומת הרביעית לתוכנית הריאלטי של הקרטרים תהנו
F frackit New member 4/9/06 #11 ../images/Emo6.gif וחשבתי שהמשפחה שלי מטורפת!!! הקרטרים האלה...איי יייא יייא .... "it'll bring us together or it'll kill us" מטורף מה שילך שם! בולייייי איפה אתתתת?!
../images/Emo6.gif וחשבתי שהמשפחה שלי מטורפת!!! הקרטרים האלה...איי יייא יייא .... "it'll bring us together or it'll kill us" מטורף מה שילך שם! בולייייי איפה אתתתת?!
C ComplicatedCutie New member 4/9/06 #12 אני כאן עם המחשב הדפוק שלי למה את אונליין במסנג'ר ? ואם כן , רק תגידי לי שאני אתחבר
Shiri from the block Active member 4/9/06 #1 חח הוא נראה כמו גמד../images/Emo12.gif אבל גמד חתיך../images/Emo99.gif הוא נראה ממש טוב
C Conviction New member 6/9/06 #17 יאא חמוווד ../images/Emo99.gif הוא ממש רזה או שרק נדמה לי? [אתי! הוא רזה! ] מעניין מי זאת האישה הזו.. נראת כמו מאמנת כושר או משהו..
יאא חמוווד ../images/Emo99.gif הוא ממש רזה או שרק נדמה לי? [אתי! הוא רזה! ] מעניין מי זאת האישה הזו.. נראת כמו מאמנת כושר או משהו..
E Eti No Name New member 7/9/06 #19 כן וזה מוזר../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif כי בד"כ הוא משמין כשהוא בלי הבויז !