תמונות חדשות! תמונות חדשות שבהם ג'ניפר ניראת בהריון,השמעות שהיא בהריון ממארק אנתוני התחילו לצוץ!
ח חדש123 New member 3/9/05 #1 תמונות חדשות! תמונות חדשות שבהם ג'ניפר ניראת בהריון,השמעות שהיא בהריון ממארק אנתוני התחילו לצוץ!
א אסי היפה והמגניבה New member 3/9/05 #1 ../images/Emo79.gifלפי דעתי היא התלבשה בסדר... אם היא בהריון היא התלבשה בסדר גמור
מ מיסטר זנגביל New member 4/9/05 #8 ../images/Emo45.gif זוועה גם אני לא אהבתי.... אבל היא לא ממש נראית בהיריון, זה החולצה קצת משמינה! זה לא הגיוני שתוך שבוע פתאום תצוץ בטן של היריון!
../images/Emo45.gif זוועה גם אני לא אהבתי.... אבל היא לא ממש נראית בהיריון, זה החולצה קצת משמינה! זה לא הגיוני שתוך שבוע פתאום תצוץ בטן של היריון!
מ מיסטר זנגביל New member 4/9/05 #9 ../images/Emo51.gif ראיתי את הקטע ה-2 וזהו... אני כבר מת לראות את הסרט גררר
L Lopezit New member 4/9/05 #10 עוד נ"ש- ג'ן תהיה יום שישי ברג'יס וקלי וגם בתכנית The Cut- יש למישו מושג מה זה??
מ מיסטר זנגביל New member 4/9/05 #11 חחחח טוב שבאמת יש להם מגוון שם בארה"ב! היא כל הזמן הולכת להתראיין באותם מקומות!
L Lopezit New member 4/9/05 #12 כי אלה המקומות כנראה שהכי הרבה אנשים צופים אני אומרתתת ג'ןןןןן לכי לאופרההההההה אבל הפעם לא נראה לי היא עושה קידום רציני בד"כ היא הולכת לאיזה 8 תכניות ומתראיינת הרבה בעיתונים
כי אלה המקומות כנראה שהכי הרבה אנשים צופים אני אומרתתת ג'ןןןןן לכי לאופרההההההה אבל הפעם לא נראה לי היא עושה קידום רציני בד"כ היא הולכת לאיזה 8 תכניות ומתראיינת הרבה בעיתונים
מ מיסטר זנגביל New member 4/9/05 #13 כי בכל זאת, יש את רוברט רדפורד ומורגן פרימן שמשחקים תפקיד יותר גדול ממנה והם גם יותר מעורכים.... אז היא צריכה פחות לקדם!
כי בכל זאת, יש את רוברט רדפורד ומורגן פרימן שמשחקים תפקיד יותר גדול ממנה והם גם יותר מעורכים.... אז היא צריכה פחות לקדם!
L Lopezit New member 4/9/05 #14 רק רוברט לא מורגן ואתמול הייתה הקרנה מיוחדת בכמה ערים בארה"ב ואנשים אומרים שכל השטויות שאמרו שהורידו לג'ן מלא סצינות זה בכלל לא נכון..... ואמרו שזה סרט מעולה וג'ן משחקת שם מדהים!
רק רוברט לא מורגן ואתמול הייתה הקרנה מיוחדת בכמה ערים בארה"ב ואנשים אומרים שכל השטויות שאמרו שהורידו לג'ן מלא סצינות זה בכלל לא נכון..... ואמרו שזה סרט מעולה וג'ן משחקת שם מדהים!
I Itay101088 היחיד New member 4/9/05 #15 צריכים לדחות את היציאה!!!! הסרט ייכשל, כשעכשיו כל הבלאגן בארה"ב קורה הדבר האחרון שאנשים יירצו זה לראות סרט.... וחוץ מזה בניו אורלנס הבתי קולנוע סגורים אז בכלל הסרט יפסיד קהל.
צריכים לדחות את היציאה!!!! הסרט ייכשל, כשעכשיו כל הבלאגן בארה"ב קורה הדבר האחרון שאנשים יירצו זה לראות סרט.... וחוץ מזה בניו אורלנס הבתי קולנוע סגורים אז בכלל הסרט יפסיד קהל.
L Lopezit New member 4/9/05 #16 בכל מקרה בשבוע הראשון הוא יוצא רק בכמה מקומות בודדים והם גם לא יכולים עכשיו לדחות את הכל...
I Itay101088 היחיד New member 4/9/05 #17 כן צודקת... בעצם כשחושבים על זה אז לא כל כך אכפת לי כי זה נשמע סרט מעולה והכי טוב שהיא עשתה איי פעם, אז אין לי מה לחפש נחמה בהצלחה שלו.
כן צודקת... בעצם כשחושבים על זה אז לא כל כך אכפת לי כי זה נשמע סרט מעולה והכי טוב שהיא עשתה איי פעם, אז אין לי מה לחפש נחמה בהצלחה שלו.
L Lopezit New member 4/9/05 #18 פעם דווקא יותר התלהבתי ממנו חשבתי תפקיד רציני והכל.... אבל עכשיו זה נראה לי כזה סרט משעמם לזקנים אבל אי אפשר לדעת נחכה ונראה עוד שבועיים
פעם דווקא יותר התלהבתי ממנו חשבתי תפקיד רציני והכל.... אבל עכשיו זה נראה לי כזה סרט משעמם לזקנים אבל אי אפשר לדעת נחכה ונראה עוד שבועיים
מ מיסטר זנגביל New member 4/9/05 #19 ../images/Emo45.gif זה באמת בעייתי המצב בארה"ב מתדרדר מיום ליום... הסרט בטוח היה עושה עוד כסף אם היה מדובר בתקופה נורמלית!
../images/Emo45.gif זה באמת בעייתי המצב בארה"ב מתדרדר מיום ליום... הסרט בטוח היה עושה עוד כסף אם היה מדובר בתקופה נורמלית!