תמונות חדשות!

חדש123

New member
תמונות חדשות!

תמונות חדשות שבהם ג'ניפר ניראת בהריון,השמעות שהיא בהריון ממארק אנתוני התחילו לצוץ!

QueIronia

New member
איכסססססססססססססססס

מה היא לובשת
בעעעעעעעעעעע

../images/Emo45.gif זוועה

גם אני לא אהבתי.... אבל היא לא ממש נראית בהיריון, זה החולצה קצת משמינה! זה לא הגיוני שתוך שבוע פתאום תצוץ בטן של היריון!

Lopezit

New member
עוד נ"ש- ג'ן תהיה יום שישי

ברג'יס וקלי וגם בתכנית The Cut- יש למישו מושג מה זה??

Lopezit

New member
כי אלה המקומות כנראה שהכי

הרבה אנשים צופים אני אומרתתת ג'ןןןןן לכי לאופרההההההה אבל הפעם לא נראה לי היא עושה קידום רציני בד"כ היא הולכת לאיזה 8 תכניות ומתראיינת הרבה בעיתונים

כי בכל זאת,

יש את רוברט רדפורד ומורגן פרימן שמשחקים תפקיד יותר גדול ממנה והם גם יותר מעורכים.... אז היא צריכה פחות לקדם!

Lopezit

New member
רק רוברט לא מורגן

ואתמול הייתה הקרנה מיוחדת בכמה ערים בארה"ב ואנשים אומרים שכל השטויות שאמרו שהורידו לג'ן מלא סצינות זה בכלל לא נכון..... ואמרו שזה סרט מעולה וג'ן משחקת שם מדהים!

צריכים לדחות את היציאה!!!!

הסרט ייכשל, כשעכשיו כל הבלאגן בארה"ב קורה הדבר האחרון שאנשים יירצו זה לראות סרט.... וחוץ מזה בניו אורלנס הבתי קולנוע סגורים אז בכלל הסרט יפסיד קהל.

Lopezit

New member
בכל מקרה בשבוע הראשון

הוא יוצא רק בכמה מקומות בודדים והם גם לא יכולים עכשיו לדחות את הכל...

כן צודקת...

בעצם כשחושבים על זה אז לא כל כך אכפת לי כי זה נשמע סרט מעולה והכי טוב שהיא עשתה איי פעם, אז אין לי מה לחפש נחמה בהצלחה שלו.

Lopezit

New member
פעם דווקא יותר התלהבתי ממנו

חשבתי תפקיד רציני והכל.... אבל עכשיו זה נראה לי כזה סרט משעמם לזקנים אבל אי אפשר לדעת נחכה ונראה עוד שבועיים

../images/Emo45.gif זה באמת בעייתי

המצב בארה"ב מתדרדר מיום ליום... הסרט בטוח היה עושה עוד כסף אם היה מדובר בתקופה נורמלית!

למעלה