תמונות חדשות

12ShakirA12

New member
חח היא חייבת אותן בשביל לה טורטורה

Moor 87

New member
היא אכן סקסית בטירוף

ושווה רצח אבל כמו שאתם מכירים אותי זה לא הצד שאני יותר אוהב אצל שאקירה

perrinat

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif זה בצחוק כאילו../images/Emo35.gif

את יודעת כמה גברים וכמה נשים אמרו לי ששאקירה סקסית בטירוף
לא סתם היא מופיעה תמיד ברשימת הסקסיים בכל מיני סקרים של מגזינים וכאלה...

לא על זה.....

ציטוט: "אבל כמו שאתם מכירים אותי זה לא הצד שאני יותר אוהב אצל שאקירה"

בקיצר כלללל הבנים שאני מכירה

טוענים ששאקירה יפה יש לה גוף יפה ופחות שמים לב לכישרון ,לאוקטבות אז נחמד לדעת שיש בנים שחושבים שיש לה יותר מפרצוף יפה

El Argentino

New member
שאקירה שינתה את הלוק רק בשביל לחדור

לשוק האמרקאי ולאט לאט הם קולטים שהיא לא רק בחורה עם "פרצוף יפה" אלה בחורה מאוד כישרונית ולא פלא שהיא כיום זוכה למעמד של זמרת בינלאומית כיום היא הזמרת הכי נערצת בדרום אמריקה ובכלל... בעולם כולו! למה? אני חושב שקודם כל בגלל הכישרון ורק אחר כך באים כל האלמנטים כמו ה-"יופי"! שעוזרים לה לכבוש עוד מקומות ברחבי העולם. לאחרונה אתר TERRA ערך סקר מי הזמר/ת הלטיני/ת הכי נערץ ומוערך בעולם וכמובן ששאקירה זכתה במקום הראשון מתוך 100 זמרים ויוצרים לטיניים מכל רחבי אמריקה הלטינית... אז כמובן שהיא מספר אחת מבחינת הכישרון והיצירתיות היחודית שבה! El Argentino

אני מחשיבה את שאקירה ברמה של

הזמרות גלוריה אסטפן הקובנית, סלנה המקסיקנית ז"ל (שנרצחה ע"י העוזרת האישית שלה) וכמובן ריקי מרטין הפורטו-ריקני ... הם הזמרים הלטינים הכי טובים בכל הזמנים. ויש גם את אלביס קרספו הפורטוריקני ג'ניפר לופז ומארק אנטוני הפורטו ריקנים בואנה ויסטה קלאב ז"ל הקובנים וסיליה קרוז ז"ל הקובנית וחואנס הקולומביאני אבל אלו זמרים/להקה שהצליחו מאוד בדרא"מ באמריקה הלטינית,ובקהילה ההיספנית בארה"ב ,כבודם מונח במקומם אבל הם לא כמו גלוריה שאקירה סלנה ריקי ובמקרה של ג'ניפר לופז אני לא יודעת לאן לשייך אותה לפעמים היא טוענת שהיא רואה את עצמה רק כלטינית ולפעמים היא טוענת שהיא הנערה מהברונקס בשם במראה במוצא היא לטינית אבל בגלל המוזיקה שלה לא מחשיבים אותה כלטינית=אני מתכוונת לא מזמינים אותה לגראמי הלטיני בגלל שהיא לא שרה מוזיקה לטינית ויש מקרה יוצא דופן אחר כריסטינה אגילרה האקוודורית-אמריקאית היא שרה בספרדית וגם יש לה שירי סלסה והיא הוזמנה לגראמי הלטיני ולה ולשאקירה היה הופעה בקיטו....

למעלה