תמונות חדשות...

®NuLy®

New member
אהבתי ת'גיטרה של בילי...

ות'גיטרה הלבנה של בנג'י.... הורודה זוהרת מדיי

G i N g N i T

New member
בלע.... ../images/Emo110.gif

ג'ואל - לבן מדי!! תגוון קצת איש! בנג'י - לא אוהבת את מה שהוא עשה עם השיער.. זה מעצבן.. בילי - אם כל אהבתי לבילי (ויש המון המון המון המון אהבה..) אני לא אוהבת את מה שהוא עשה בשיערו השקסע (לשעבר) מילא.. הכרבולת הסגולה.. שיהיה.. אני יכולה ללמוד לאהוב אותה .. אבל.. חצי ראש כרבולת\שיער (מה שלא יהיה ואיך שלא יקראו לזה) והראש השני גלח בלונידיני... בלע.. לדעתי זה לא ממש יפה.. אני רוצה את שיערו השקסע הישן!! איי מיס דיס!

NoY182

New member
יש לו סופג זיעה של הימ?

או שאני מדמיינת? [לבנג'י]

BillysGirl

New member
ביליייייי לאאאאאאאאאאאאאאאא

זהנ מגולח לחצי?????? אאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההה

EleVaTioN

New member
נורא ../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

מה בילי עשה בשיער?!
חבל... ויש תמונה אחת שבנג' יצא בוכה כמו תינוק

FIRE GODDESS

New member
אאאאאאאאאאאאאא

בנג'י -מי זאת איתווווווו? ומי זאת השניה ?הבלונדינית? מה אתה עושה עם גיטרה וורודה???? (יאככ) ותוריד תכובע!!!! אנחנו רוצים לראות אותך לא את הכובע -דיי עם הפוזות!! אה! ו...תענו לי על השאלות למעלה פליז? מי אלו הבנות?

joelgirl

New member
נצל"ש

גוד שארלוט צילמו יומן באירופה... חלק1 ... חלק2 והקליפ של we believe באיכות גרועה..חחחח ויש קטע שמראים שלטים שרשום עליהם we believe אז יש גם שלט שרשום עליו אנחנו מאמינים עם מגן דוד.

Knotted String

New member
מי? בנג'י?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ממש לא. אמא של בנג'י וג'ואל מאד נוצריה, נוצריה אדוקה מאד. הם אומרים שהיא חינכה אותם להאמין באלוהים, שהוא יציל אותם, ובלה בלה בלה. הם הולכים עם שרשראות של צלבים. הייתה לי תמונה של ג'ואל עם כזאת, אני אנסה למצוא אותה.

קרניjack

New member
מגן דוד.....למה?

הם כנראה לא יהודים (לפי מה שאומרים), אז למה מגן דוד???!

lollipop1

New member
היומן הזה

זה מה שהיה אתמול בלילה? בסביבות 3 ורבע?? כי אמרו לי שהיה בסביבות שלוש ורבע תוכנית כזאת של חצי שעה שמדברים עם ג"ש ואני לא ראיתייייייייייייייייייי

למעלה