תמונות חדשות!!!!!!! של ניקול ואנטוניה מה- 15 במרץ בסידני תהנו!!
S shiray New member 18/3/05 #7 אווו תודה!!! ניקול עם שיער ארוך ואסוף כמו שצריך, קצת התגעגעתי לראות אותה בשחור, היא נראית מעולה, כיף פתאום לראות אותה שוב מסתובבת לה! ורק לי לא ממש ברור מה הולך שם עם הכתפיות של אנטוניה?
אווו תודה!!! ניקול עם שיער ארוך ואסוף כמו שצריך, קצת התגעגעתי לראות אותה בשחור, היא נראית מעולה, כיף פתאום לראות אותה שוב מסתובבת לה! ורק לי לא ממש ברור מה הולך שם עם הכתפיות של אנטוניה?
L liat tal New member 18/3/05 #9 בבקשה!! כן, גם אני התגעגעתי כבר לתמונות חדשות שלה!! והיא נראית ממש יפייפיה פה!! חחח ומה שאנטוניה לובשת זו גופיה שמתחתיה יש עד אחת, ואז יוצא שזה 4 כתפיות...
בבקשה!! כן, גם אני התגעגעתי כבר לתמונות חדשות שלה!! והיא נראית ממש יפייפיה פה!! חחח ומה שאנטוניה לובשת זו גופיה שמתחתיה יש עד אחת, ואז יוצא שזה 4 כתפיות...
S shiray New member 18/3/05 #10 אבל למה ככה!? בתור אחת שגם אוהבת לשחק עם שכבות, לפחות ברור אצלי איפה כל שכבה... פה זה נראה כמו מן חזיית ספורט מוזרה או משהו כזה... לא אהבתי...
אבל למה ככה!? בתור אחת שגם אוהבת לשחק עם שכבות, לפחות ברור אצלי איפה כל שכבה... פה זה נראה כמו מן חזיית ספורט מוזרה או משהו כזה... לא אהבתי...
L liat tal New member 18/3/05 #11 לא יודעת ובד"כ היא מתלבשת יפה, גם אני לא אהבתי את זה , זה נראה כמו הגופיות הזולות האלו שמוכרים בכל מיני חורים...
לא יודעת ובד"כ היא מתלבשת יפה, גם אני לא אהבתי את זה , זה נראה כמו הגופיות הזולות האלו שמוכרים בכל מיני חורים...
S shiray New member 18/3/05 #12 עזבי זה, אפשר גם ללבוש משהו שנראה זול, אבל אם הוא מתאים ומחמיא והכל אז סבבה... זה סתם מוזר.
S shiray New member 19/3/05 #16 הן בכלל ממש דומות. זה ממש מוזר, אני לא יכולה בדיוק להצביע על זה, אבל יש ביניהן ממש דמיון.