פיה=יפה
K karin byrne New member 11/3/04 #29 יווווו... איזה מושלם אלוהיםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!יאאאאאא אין לי אווירררר..........איזה תמונות יפותתתתתתתת....אורלנדו יא יפיוף אחד אתה הורג אותי.....אמאל'ה איזה מושלםםםםםםםם........
יווווו... איזה מושלם אלוהיםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!יאאאאאא אין לי אווירררר..........איזה תמונות יפותתתתתתתת....אורלנדו יא יפיוף אחד אתה הורג אותי.....אמאל'ה איזה מושלםםםםםםםם........
מ מיטץ New member 11/3/04 #31 מי גאדדדד../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif איזה תמונות מושלמותתתת תודהההה
T ThisIsJustME New member 12/3/04 #36 איזה מדדדהההההיייים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif |מזיל ריר| חחח כמה בנאדם יכול להיות מדהייייייייים!?
איזה מדדדהההההיייים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif |מזיל ריר| חחח כמה בנאדם יכול להיות מדהייייייייים!?
L love angle New member 12/3/04 #49 למה?!../images/Emo95.gif למה די למושלמות? אני אומרת- יחי המושלמות!!!
H hermayony New member 11/3/04 #20 ../images/Emo28.gif איזה יפהייפה../images/Emo70.gif\מאוהב סתכלי על זה
H hermayony New member 11/3/04 #28 ../images/Emo28.gif חחח נכון ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo21.gif
ש שרוני המתוקה New member 11/3/04 #32 אני מזילה רירי על המסך!!!!! יאמי!!!!!!! אורלנדו אני בשוק!!! המושלמות שלו זה פשע!!! אני אעצור אותו על היופי שלו!!! מאסר עולם!!! אסור להסתובב עם השלמות הזאת!!! מיד לבידוד!!!
אני מזילה רירי על המסך!!!!! יאמי!!!!!!! אורלנדו אני בשוק!!! המושלמות שלו זה פשע!!! אני אעצור אותו על היופי שלו!!! מאסר עולם!!! אסור להסתובב עם השלמות הזאת!!! מיד לבידוד!!!