תמונות חדשות
T TrinMyQueen New member 11/3/04 #14 דייי הוא כזה מדהיםםםםםם ../images/Emo99.gif התמונה האחרונה הכי מדהימההה
פ פרפר15 New member 11/3/04 #11 נ"ש היה פיגוע גדול בספרדדדדדדדדדדדד יואוו מסכן צ'וצי הוא לא רגיל תמונות מהממותתתתתתתתתת
L love angle New member 11/3/04 #12 או מיי גוד!../images/Emo95.gif ואיי! איפה?! הוא היה יכול להפגע... הוא באמת לא רגיל, טוב כדי שיתחיל להתרגל, כי זאת המציאות של היום, וכמה שהיא קשה- אין מה לעשות נגד זה.. חה אהבתי שקראת לו צ'וצי! זה כל כך חמוד!
או מיי גוד!../images/Emo95.gif ואיי! איפה?! הוא היה יכול להפגע... הוא באמת לא רגיל, טוב כדי שיתחיל להתרגל, כי זאת המציאות של היום, וכמה שהיא קשה- אין מה לעשות נגד זה.. חה אהבתי שקראת לו צ'וצי! זה כל כך חמוד!
פ פרפר15 New member 11/3/04 #30 אהההההה ואיי מזל חשבתי שהוא במדריד אההה ואני אוהבת לקרא לו צ'וצי זה חמוד בספרדית (גנבתי מבובה פראית ) והוא הכי חמוד בהוליווד
אהההההה ואיי מזל חשבתי שהוא במדריד אההה ואני אוהבת לקרא לו צ'וצי זה חמוד בספרדית (גנבתי מבובה פראית ) והוא הכי חמוד בהוליווד
H hermayony New member 11/3/04 #13 ../images/Emo28.gif מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif היה פיגוע בספרד אולי סופ-סופ יבינו האנשים שם את מה שקורה אצלנו... ודווקא בספרד מתי זה היה כמה אנשים נפגעו (אם בכלל ) איפה היה הפיגוע (איפה בספרד )
../images/Emo28.gif מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif היה פיגוע בספרד אולי סופ-סופ יבינו האנשים שם את מה שקורה אצלנו... ודווקא בספרד מתי זה היה כמה אנשים נפגעו (אם בכלל ) איפה היה הפיגוע (איפה בספרד )
י יסמין טרוגובוף New member 12/3/04 #37 לפי מה ששמעתי אתמול ברדיו משהו כמו 190 הרוגים וכ-3000 פצועים.. זה היה ממש פיגוע גדול...
L love angle New member 12/3/04 #48 וואי../images/Emo95.gif איזה פיגוע ענקי... אנחנו רגילים, אבל לא נראה לי שלכזה סדר גודל.. למרות שגם אם יש הרוג אחד זה מאוד קשה, כי יש אלפי אנשים שנפגעים מזה..
וואי../images/Emo95.gif איזה פיגוע ענקי... אנחנו רגילים, אבל לא נראה לי שלכזה סדר גודל.. למרות שגם אם יש הרוג אחד זה מאוד קשה, כי יש אלפי אנשים שנפגעים מזה..
P p r u d e n s New member 11/3/04 #5 לא קשור...../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי| אבל האייקונים של פסח כאן!|לוחות\ברית| וגם ! אימצתי לי את חמי .
לא קשור...../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי| אבל האייקונים של פסח כאן!|לוחות\ברית| וגם ! אימצתי לי את חמי .
T ThisIsJustME New member 11/3/04 #6 חחחח זה-../images/Emo161.gif../images/Emo157.gif../images/Emo156.gifאדירים!