תמונות חדשות

Miss Kitty

New member
17

עוד תמונות

backstreet girl

New member
מה ..יש רק תמונות חדשות של ניק....

מה כל הבויז?????? אבל תמונות מדהימות.....באמת....שני שיחקת אותה....

Miss Kitty

New member
../images/Emo13.gif

בנתיים יש רק של ניק.. כשיהיו של השאר, אני ישים

NarihS

New member
וואי איזה חתיך שלי! מתה עליו!!!

יא פריס היא כזאת בת מזל!!!

sivanick

New member
איזה מהמם הוא!!

ויפה לפאריס עם ארוך כן זה בטח תוספת שיער היא מעצבת שיער היא מבינה בדברים האלה =) ודרך אגב התוכנית שלה "החיים הפשוטים" מתחילה עוד מעט ב-ytv ביס נראה איך היה תהיה התוכנית הזאת היא ריאליטי אני חושבת

C honey

New member
וואו!!!..

כמהההה תמונות!!.., נחמדות מאוד, רק הבעיה היא שאני לא כ"כ אוהבת את ניק.., אני לא רוצה להישמע אגואיסטית אבל בכל זאת יש כאן כמעט רק תמונות של ניק!!, כבר אמרתי את מי אני אוהבת.., ובכלל, למה אתן שמות כל הזמן רק תמונות של ניק??, כאילו, יש עוד בנים... בכל זאת, זה ס22י ואני מפרגנת..
ו-יאוו.., אני חייבת להגיד את זה שוב, אבל-פאריס היא כזאת זנזונת.., (זה נחשב קללה??, אויי לא.., בחיי שאני לא נוהגת לכתוב קללות!!..) ראיתן איך רואים לה כמעט את כל הציצי?!!.., חיחי..
ולניק יש קצת שומנים עודפים, לא?..

Miss Kitty

New member
הממ...

מפרסמים בפורום בזמן האחרון רק תמונות של ניק כי.. זה מה שיש.. הוא היחיד שמצטלם בימים האלה
כשיהיו תמונות של השאר, אנחנו נדאג לשים אותן פה..

BShenB

New member
אם לניק יש קצת שומנים עודפים כמו

שאת אומרת אז תהיי בטוחה שזה בגלל שהבנים לא היו בפעילות הרבה זמן ולמרות שהוא הוציא אלבום סולו והופיע הרבה זה לא אותו דבר כמו ההופעות של בקסטריט שדורשות הרבה אימונים על ריקודים וכו' וכו... אז בקיצור בע"ה כהבויז יחזרו לפעילות מלאה אתם תראו שהוא ירזה וגם בריאן שהשמין קצת גם הוא... ודוגרי זה לא משנה כי אני אוהבת אותם תמיד !!! בקסטריט'ס באקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!

sivanick

New member
יואו שנהב איך את צודקת!

גם אי ג'י קצת השמין אבל שהם יחזור לפעילות הם באמת ירזו את כל כך צודקת!!!! =)

NarihS

New member
טוב כמובן שאני מסכימה עם סיוני

שלי, אז אם היא אומרת ששנהב צודקת אז כך גם אני! :)

למעלה