תמונות חדשות

flowers girl

New member
וואו איזה תמונות מדהימותתתתתתתתתת

תודהההה
ורוד כל כךךך מתאים להההה יו אני מתה לראות אותה היוםםםם אתם קולטים שאנחנו נראה אותה חי
היא תדבר באותו רגע שם, בסקוטלנד, ואנחנו נראה אותה באותההה שניהההה
אני כל כך מתרגששששתתת יוווו

NoWords

New member
נ"ש ../images/Emo26.gif די אנשים אני לא קולטת

שהיום!!! כריסטינההההה!!!! טלויזיה!!!! לייב!!!! טקס!!! אני כל היום בבצפר מספרת לכול העולם וכולם אומרים לי לשתוק חח אני כל היום חושבת על הטקס! על כריסטינה! קניתי קלטת וידאו של 4 שעות להקליט ת'טקס! אני אהיה מוכנה בדיוק מהתחלת השטיח האדום ועד השניה האחרונה של סיום הטקס בהתרגשות היסטרית ברגע הראשון שאני אראה את כריסטינה שלנו כפרה עליה אומרת את המילה הראשונה! תצביעו לה
זו הזדמנות אחרונה
Don't break christina's heart Vote for her and everybody will be happy

S t r i p p e d

New member
טנקס!!../images/Emo24.gif

תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!!! וסורי שלא הייתי בפורום איזה שהוע פשוט השבוע היו לי מיליון מבחנים ולא הייה לי זמן אבל ביקרתי בפורום כל יום ובדקתי מה חדש!
ובקשר לטקס באיזה שעה הוא היום!?

dilan angel

New member
וואו תמונות מהממות!!!

וגם אני עדיין לא קולטת!!! היווווווווווווווווווםםםםםם ליייב!!!! זאתי חמודה---->

adi aguilera

New member
../images/Emo140.gifתמונות מדהימות../images/Emo140.gif

וכן יווו הטקס אתם קולטים!!! אמן והיא תזכה אבל מבאס שההצבעות נסגרו אווווף!!!!!
רציתי להצביה היום גם. אבל לא נורא אמן והיא תזכה! אמן!
אווף אין לי ווידיאו אני יודעת שזה נשמע מצחיק אבל אין לי אוף!

NoWords

New member
וואלה../images/Emo12.gif אי אפשר להצביע יותר../images/Emo7.gif

אבל אין לי מה לדאוג, אני הפצצתי הצבעות בשבועות האחרונים... עדי, תקליטי דרך חברה האמת, גם לי יש בעיה
אני תכננתי היטב לראות בבית שלי להקליט לי ולראות בסבבה, אבל פתאום אח שלי אומר לי "את יודעת שאת לא רואה פה ת'טקס היום" ואני כזה "מה? ברור שאני רואה" והוא אמר "לא! יש משחק של מכבי! אני רואה פה עם חברים שלי" ארררררררררררר
הוא אמר לי ללכת לחברות שלי ולהקליט דרכן, כן בטחחחחח חברות שלי מקליטות בשביל עצמן... ויש להן וידאו אחד.. ואני גם רוצה לראות בבית
מה נסגר איתו?!?! אני כבר איזה חודש מזבלת ת'שכל על הטקס הזה והוא ככה בא ומנפץ לי את הכול! התחננתי בפניו שיראה עם חברים שלו במקום אחר והוא צריך "להחזיר לי תשובה"

adi aguilera

New member
אבל המשחק של מכבי......

בטח לא אותה שעה לא כל כך מאוחר....
בכל זאת אל תתבאסי..... אני מקוו בשבילך שהוא יחזיר לך תשובה חיובית

flowers girl

New member
עשר בלילה.. ולנעמה../images/Emo26.gif

מההה
סמכתי עליך שתקליטי ותתני לי את הקלטתתתת
אין לך בחדר טלווזיה או בחדר אחר
שלא יהיה זבלללל שיתן לך לראותתתתתת

NoWords

New member
מה?!?!

את מקליטה לעצמך לא??? לא אמרת לי לתת לך ת'קלטת אחרי שאני מקליטה! ויש לי טלויזיה בחדר של ההורים שלי אבל בלי וידאו טוב אני מקווה בשבילו שהוא ילך לראות במקום אחר הוא רואה כמה אני עצובה.. ואני יודעת שזה מפריע לו..

adi aguilera

New member
זה נראה לי ב- 2 בלילה לא../images/Emo35.gif

אומנם בפנאי פלוס כתוב ב- 22:00 טקס פרסי ה- ema 2003 ואז... 01:00 mtv ההופעות הטובות ביותר ואז שוב ב- 02:00 טקס פרסי ה- ema 2003 זה מוזר!!! כי לא ישדרו שוב שעה אחרי.... נראה לי זה ב...2 אני לא יודעת!

flowers girl

New member
אז עכשיו אני אומרת לך../images/Emo70.gif חחחחח...

בבקשהההההההההההההה...
פשוט הוידאו שלי מקליט כמו תחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואחותי לא יכולה להקליט לי כי זה עד מאוחר מיחסית מוקדם והיא רוצה לראות טלווזיה ויש לה רק טלווזיה אחת..

adi aguilera

New member
נכון ההופעות הטובות זה ב..1

וזה לא הטקס... אבל אני מתכוונת לשעה 2..

NoWords

New member
יששששששששששששששש!!!!

אח שלי רואה במקום אחרררררררררררררר
כפרה עליו!!!!! נעה- בכיף. אני מקווה שאת יודעת להקליט מקלטת לקלטת כי אני לא חחחחח

hadasrulez

New member
הטקס ב-22:00...

כתוב בעיתונים ואגב ההפרש בין ישראל לאירופה זה סך הכל שעה ככה שלא נראה לי שהם יתחילו את הטקס ב-1 וגם רשום שיש את ההופעות הטובות ביותר אז איך הם יודעים מה ההופעות אם הן עדיין לא שודרו..

למעלה