תמונות חדשות! תמונות מדהימות של ניקול עם אד האריס מה- Interview Magazine של אוקטובר... תהנו.
S shiray New member 4/10/03 #1 תמונות חדשות! תמונות מדהימות של ניקול עם אד האריס מה- Interview Magazine של אוקטובר... תהנו.
S shiray New member 4/10/03 #2 עם שמלה חמודה! ממש שמלה מתוקה! וכאן קצת קשה לראות אבל יש עוד 2 תמונות עם השמלה ואז תראו איזו מתוקה היא.
עם שמלה חמודה! ממש שמלה מתוקה! וכאן קצת קשה לראות אבל יש עוד 2 תמונות עם השמלה ואז תראו איזו מתוקה היא.
S shiray New member 4/10/03 #3 הנה השמלה והאמת שאני יכולה לכתוב על כל תמונה שהיא מדהימ וזה יהיה נכון אז אני אומרת כבר עכשיו- התמונות מדהימות! עכשיו חסכתי לי את אותה שורה מלא פעמים.
הנה השמלה והאמת שאני יכולה לכתוב על כל תמונה שהיא מדהימ וזה יהיה נכון אז אני אומרת כבר עכשיו- התמונות מדהימות! עכשיו חסכתי לי את אותה שורה מלא פעמים.
S shiray New member 4/10/03 #9 תמונה קצת מבלבלת לי לקח קצת זמן לקלוט שהיא לובשת גופייה פשוטה לגמרי...
S shiray New member 4/10/03 #15 שחור לבן ואני ממש חייבת לזוז, ההורים הזמינו מקום למסעדה. אז ארני אחזור עוד כמה שעות ואשים עוד תמונות.
שחור לבן ואני ממש חייבת לזוז, ההורים הזמינו מקום למסעדה. אז ארני אחזור עוד כמה שעות ואשים עוד תמונות.
P Padme Amidala New member 4/10/03 #25 וואי!! זאת ה-תמונה!! איזה כלב מתוק!!! וזה כ"כ חמוד איך שהיא מחבקת אותו!! שוב תודה על התמונות!!