תמונות חדשות

מירבי*

New member
תמונות חדשות

ליבי נעמדה לפני שבועיים בפעם הראשונה, הנצחנו את הרגע והרי הוא לפניכם

mondani5

New member
איך שהיא גדלה!

אני זוכרת את היום שהגעתי אליך לפני לידת שיר ורון,והרמתי את ליבי היפיפיה ושאלתי אותך ,מה גם אני אחזיק בעוד ימים מספר ילדה משלי, והנה ליבי כבר עומדת,ושיר ורון בנות 4.5 חודשים. העיקר שהאתר יהיה תמיד בהריונות ולידות ושזה לא יגמר לעולם. אוהבת אירית

מירבי*

New member
אירית יקרה..ספרי איך היה....

איך הסתדרת עם הבנות? איך רחל הרגישה? הצלחתם לנוח קצת? ספרי פרטים..התגעגעתי.

mondani5

New member
הי יקירה!!

היה נהדר עם הבנות הן היו אטרקציה במלון,כולם חיבקו אותם והרימו אותן רבו בינהם מי להאכיל אותן,סיפרתי בגאווה שהגיחו כתוצאה מפונדקאות ,ולמעשה באותו מלון לפני שנתיים פגשתי את איילת אשר נגשה אלי וביקשה לשמש לי כפונדקאות ,אז ההנהלה פינקה אותנו כראוי, לקחתי איתי את בריכת המשחקים שבנות הפורום קנו לנו ,וזה פיתרון משגע. לרחל היה כבד, החזה שלה צמח פלאים אבל היא נחה והשתעשעה עם הבנות. שבוע הבא יש יום הולדת למונדי ואני אכין לו הפתעה סוף שבוע במלון אולי פעם ראשונה בלי הנסיכות,מקווה שאעמוד בזה. הוא כרגע הלך להביא את לילך,היא לא ראתה אותן הרבה זמן מעניין איך תגיב. רון התחילה לבכות אחזור אח"כ לאתר. שבוע הבא נדע מה יש לרחל לאחי ולה יש 6 בנים משותפים והם מצפים לבת ,אמן ןאמן!!! באי ושבת שלום אירית.

"הילדה הכי יפה בגן,יש לה עיניים הכי

יפות בגן וכמה שמביטים בה יותר יודעים שאין מה לדבר"
ליבי הקטנה את פשוט מדהימה.
תגדלי חמודה בכייף ובהנאה.
ואת הורייך תשמחי שמחה גדולה.

מירבי*

New member
תודה בנות../images/Emo24.gif

גם לי זה נראה טיפה מוקדם לעמוד בגיל שלה...שי-לי היתה עצלנית מאוד וליבי עושה רושם של ילדה זריזה ופעלתנית במיוחד. ציצוש..רוצה עוד תמונות? תגיעי לכאן מתוקה שלי...כאן יש את המקור. איזה סחטנית אני..

milanat

New member
איזו בובה! ../images/Emo57.gif

אין מילים היא כזאת יפיופית! היא דומה לאמא שלה. נכון?

למעלה