תמונות חדשות
S ShRiKi New member 26/9/02 #2 מצטערת אני ממש מצטערת הפורום הזה דפוק ואני לא מצליחה לשים תתמונות.. היצלחתי אחת
ב ברקודה הכוסון שלי New member 26/9/02 #9 כן היום יהיה את סוניטה.. או שהיום או שיום ראשון זה מהמםםםם אני ותמה ומכורות לקליפ הזה ראינו אותוא יזה מליון פעם!!!!
כן היום יהיה את סוניטה.. או שהיום או שיום ראשון זה מהמםםםם אני ותמה ומכורות לקליפ הזה ראינו אותוא יזה מליון פעם!!!!
ב ברקודה הכוסון שלי New member 26/9/02 #11 יש לי בקלטת... וגם ככה.... אני מוסקטריתץ דפוקה מדי לא? : כןכן עצבנת אותי מאודדד בהודעה ההיא שלך!!!!!!!
יש לי בקלטת... וגם ככה.... אני מוסקטריתץ דפוקה מדי לא? : כןכן עצבנת אותי מאודדד בהודעה ההיא שלך!!!!!!!
ב ברקודה הכוסון שלי New member 26/9/02 #13 יווווווווווווו סליחה!!!!!!!! התבלבלתייי מצטערתתתתתתתת אופסיייי חיחי סולח? התלבלבתי עם זה שכתב תהודעה המפגרת הזאת על הפורום... סולחים?
יווווווווווווו סליחה!!!!!!!! התבלבלתייי מצטערתתתתתתתת אופסיייי חיחי סולח? התלבלבתי עם זה שכתב תהודעה המפגרת הזאת על הפורום... סולחים?
ב ברקודה הכוסון שלי New member 26/9/02 #15 חחחח כנס רגע... נכון כתבו תהודעה למטה על הפורום? דברים רעים, ודברים על המוסקטריות? אז אני איכשהו התבלבלתי עםה שם שלך והשם של כותב ההודעה הזאת, ז התעצבנתיי עליו וחשבתי שזה אתה.. עזובבבבב אקיצר מצטערת לא התכוונתי להתנפל עליך.. זה היה בטעות!
חחחח כנס רגע... נכון כתבו תהודעה למטה על הפורום? דברים רעים, ודברים על המוסקטריות? אז אני איכשהו התבלבלתי עםה שם שלך והשם של כותב ההודעה הזאת, ז התעצבנתיי עליו וחשבתי שזה אתה.. עזובבבבב אקיצר מצטערת לא התכוונתי להתנפל עליך.. זה היה בטעות!