סתם כזה לידע כללי, זה הרי ברור מאליו שהסיכויים שהיא לא תקבל אותו הם הכי גבוהים שיש, אז אם שלחתם זה ממש נחמד, אבל אם לא.. גם אל תשלחו. סתם בזבוז אנרגיה ותקוות. :]
זה דבר כזה ששולחים לשם מכתבים עם תמונות, והן חוזרות חתומות, יעני ממנה... אבל שלחנו את זה בדיוק כשהיא נכנסה לגמילה ככה שגם אם זאת היא חותמת באמת, היא היתה עסוקה. בכל מקרה, שי הציעה שנשלח לה מכתב חדש למייספייס הרשמי שלה, עכשיו שאנחנו יודעים שזו באמת היא
תאמת היום זה נראה הרבה יותר קרוב מאשר לפני כמה חודשים ומי כמוני וכמו זיו יודע את זה. היינו צריכים לעבור הרבה בירוקרטיה בשנה וחצי האחרונות וגם זה לא עזר לנו בסוף ותאמינו לנו שניסינו בכל דרך אפשרית. היום כשהיא מנהלת את המייספייס שלה אנחנו ממש במרחק נגיעה מלדבר איתה. אבל יש כמה בעיות. אחת מהן והעיקרית שבהן שמה לעשות אנחנו לא היחידות שרוצות לשלוח מכתב\הודעה ושהיא תענה לנו. אם תראו את כמות התגובות שהיא קיבלה מהיא שהיא התחילה לרענן את המיספייס שלה אתם תבינו למה אני מתכוונת [50 תגובות לשעה בממוצע..אל תשכחו שיש 24 שעות ככה שזה 1200 תגובות ביום]. ואני בטוחה שכמות ההודעות שלה היא לא פחות. נוסיף לעניין שהיא לא מתחברת כל יום ככה שכמות ההודעות רק גדלה מיום ליום ולזה שהיא בטח מתחברת לחצי שעה ואין לה מספיק זמן לקרוא את כל ההודעות אז תעשו את המתמטיקה לבד ותבינו שזה כמעט בלתי אפשרי שהיא תקרא את ההודעה שאנחנו שלחנו. מה שכן אפשר לא לוותר ומידי שבוע לשלוח מכתב [הרי היא בטח לא תגיע לשבוע הראשון ששלחנו אותו ככה שהיא לא תבין כמה אנחנו חופרים לה חחח] ורק להתפלל שאיכשהו אם התזמון יהיה נכון היא תקרא אותו. אני כבר כמעט חודש וחצי שולחת לה את המכתב האישי שלי פעם בשבוע וחצי ואני פשוט מחכה שהיא תקרא אותו ואני לא אוותר עד שהתזמון יהיה נכון והיא תקרא. פחות חשוב לי היא תענה או לא אבל העיקר שהיא תקרא. ובעזרת השם אם יקרה הדבר והיא תקרא את המכתב שלי אני בטוחה שזה יתן לנו זריקת עידוד לגבי המכתב שלנו. מה שכן אני חושבת שכדי להתחיל ולכתוב כי זה באמת תהליך שלוקח הרבה זמן ואי אפשר להסתמך על העובדה שהיא תמשיך לעדכן את המייספייס שלה [הרי בפעם האחרונה היא עזבה את המעריצים ל3 שנים כמעט]. כמו כן למי ממכם שיש מייספייס מוזמן להגיב לה מידי פעם וגם לשלוח הודעה ובעזרת השם אנחנו נצליח להגיע אליה. אני לא חושבת שצריך לוותר במיוחד שזה אחד הרגעים שהיא באמת במרחק לחיצה על העכבר ובמיוחד בתקופה שהיא צריכה חיזוק מבחינת הקריירה. קיצר סליחה על החפירה.
הכי חשוב לנסות ולא לאבד תקווה, כי זה דווקא כן אפשרי... לינדזי היא בסך הכל בנאדם, כמוני וכמוכם, וזה לא בלתי אפשרי להגיע אליה.. במיוחד עכשיו כשאנחנו יודעים שהיא זאת שמעדכנת את המייספייס שלה בעצמה..