תמונות חדשות

moti80

New member
תמונות חדשות

אני אישית, אוהב יותר את הראשונה מבינהן... שמש מוטי

מאטריקס

New member
חחחחחח תאר לעצמך עכשיו האישה

שצילמת הייתה באה לפה... "מי כאן צילם אותי
מוטי
מי לעזאזל זה מוטי
"
האישה שצילמת יודעת שצילמת אותה, ואתה מכיר אותה או שסתם חדרת לה ככה לפרטיות
בכל אופן, לגבי הצילום... עושה לי משהו מאוד טוב... אולי אני מרגיש ככה את הכיף שהאישה עושה כשהיא משתוללת בים ואת החופש (הגלים והחוף השקט...) של בני האדם... בעיקר אהבתי את זה שהיא נהנת ואז פתאום יש שער
כאילו שכל בני האדם האחרים נהנים ורק אתה לא, ומרגיש מקופח
כמו שאני הרבה פעמים מרגיש... האם צילמת את זה בגלל שרצית להראות איך האנשים נהנים מהאושר והמחופש, והאוויר החם, והשתוללות והחיוך, ורק אתה לא, כאילו יש שער לחופש ולאושר... ולקפחנות... או שסתם צילמת כי ראית חתיכה

גמני אהבתי את הראשונה יותר אם כי

יש איזו שהיא בעיית חדות לא? או שאולי הסריקה? לא יודעת, מעבר לזה הבחורה בתמונה השניה היא בעלת מראה אורדינרי לגמרי לטעמי.

moti80

New member
התמונה השניה היא "סתם"

אבל הראשונה היא קצת משמעותית עבורי: בחודשים האחרונים אני מאוד מאוד מאוד עסוק, במיוחד בעבודה במשרד של אחי. מה שגרם לי להרגיש קצת ב"כלא". אגב, גם את התמונות האלו צילמתי בזמן העבודה. אני עבדתי והן שיכשכו להן בים בכיף ובסבבה. גם אני רוצה!!!!! אבל לא, אני הייתי מאחרי גדר תיל!!!!! שמש מוטי

SC

New member
חצי נחמה מוטי

לפחות מהמקום בו אתה יושב, רואים ים, אנשים, יש אויר חם וכיף. הנוף המבצבץ מבעד לחלוני הוא הקיר של הבניין ממול. אבל עכשיו כשאתה אומר, זה מסביר את הכל והתמונה קיבלה משמעות בעיניי.

moti80

New member
איפה שאני יושב ממש לא רואים ים

הצילום נעשה כשיצאתי למדידות ב"בריחוף" בבת ים לשם הוצאת רישיון עסק... אז אני מדדתי ועבדתי והן קפצו להן במים ככה בכיף... למשרד שלנו משתקף נוף יפיפה של גדר ובניין ממול שמש מוטי

מאטריקס

New member
חחחחחח תאר לעצמך עכשיו האישה

שצילמת הייתה באה לפה... "מי כאן צילם אותי
מוטי
מי לעזאזל זה מוטי
"
האישה שצילמת יודעת שצילמת אותה, ואתה מכיר אותה או שסתם חדרת לה ככה לפרטיות
בכל אופן, לגבי הצילום... עושה לי משהו מאוד טוב... אולי אני מרגיש ככה את הכיף שהאישה עושה כשהיא משתוללת בים ואת החופש (הגלים והחוף השקט...) של בני האדם... בעיקר אהבתי את זה שהיא נהנת ואז פתאום יש שער
כאילו שכל בני האדם האחרים נהנים ורק אתה לא, ומרגיש מקופח
כמו שאני הרבה פעמים מרגיש... האם צילמת את זה בגלל שרצית להראות איך האנשים נהנים מהאושר והמחופש, והאוויר החם, והשתוללות והחיוך, ורק אתה לא, כאילו יש שער לחופש ולאושר... ולקפחנות... או שסתם צילמת כי ראית חתיכה

מאטריקס

New member
למה זה שלח לי פעמיים, וגם פעם אחת

במקום אחר.... שלא רציתי בכלל שזה יהיה שם... בונא המחשב שלי משתגע מיום ליום

למעלה