J JoNy Boi New member 25/2/08 #5 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
J JoNy Boi New member 25/2/08 #6 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
T tamir r New member 25/2/08 #20 בואו נראה מי יזהה בהקשר של מה פרסמתי את התמונה בצד ימין בתחתית העמוד לפני איזה חודש חודשיים? רמז: זה משחק רשמו על התמונה "זה רק אני או שהנעליים שלי מכוערות?" או "אוי מצאתי פוזה יפה לפפראצי" נ.ב. הכתבה ישנה רצחחחח אבל תמיד טוב שמישהו יפרסם אותה
בואו נראה מי יזהה בהקשר של מה פרסמתי את התמונה בצד ימין בתחתית העמוד לפני איזה חודש חודשיים? רמז: זה משחק רשמו על התמונה "זה רק אני או שהנעליים שלי מכוערות?" או "אוי מצאתי פוזה יפה לפפראצי" נ.ב. הכתבה ישנה רצחחחח אבל תמיד טוב שמישהו יפרסם אותה
J JoNy Boi New member 25/2/08 #25 קודם כל כולם מכירים את התמונה הזאת אבל מה הקשר בכלל לראיון אף אחד לא שם את זה ושמתי את התמונות מהראיון..
קודם כל כולם מכירים את התמונה הזאת אבל מה הקשר בכלל לראיון אף אחד לא שם את זה ושמתי את התמונות מהראיון..
T tamir r New member 25/2/08 #42 אני יודע../images/Emo6.gif אבל רשמת תמונות חדשות הן לא חדשות, הן לא פורסמו בפורום
T tamir r New member 25/2/08 #21 ../images/Emo12.gif ראיתם את זה?../images/Emo26.gif../images/Emo12.gif שחר, תפנימי סתם סתם