תמונות חדשות!!
ט טל המגניבולה New member 19/8/07 #2 כל התמונות הן מהסט, אין בהן ספוילר אלא אם אתם מחשיבים תיסרוקת או משהו כזה כספוילר. אני לא אסמן בכותרת כספוילר כי אין, רק בתמונות ממשיות בהן רואים חלק מסצנה
כל התמונות הן מהסט, אין בהן ספוילר אלא אם אתם מחשיבים תיסרוקת או משהו כזה כספוילר. אני לא אסמן בכותרת כספוילר כי אין, רק בתמונות ממשיות בהן רואים חלק מסצנה
ט טל המגניבולה New member 19/8/07 #3 בת'אני - היילי למי שלא מוצא, אתם בטח לא מבינים למה.. אבל לבת'אני יש תיספורת חדשה! חום כהה וקצר, בתמונה הזו היא באמצע כזה, עם מכנסיים קצרים
בת'אני - היילי למי שלא מוצא, אתם בטח לא מבינים למה.. אבל לבת'אני יש תיספורת חדשה! חום כהה וקצר, בתמונה הזו היא באמצע כזה, עם מכנסיים קצרים
ט טל המגניבולה New member 19/8/07 #5 ../images/Emo58.gif בתמונה "02" !! לא שמתיל לב.. למי שלא מבין, הילד הקטן עם החליפה הכחולהו הכסדה זה ג'יימס הבן של היילי וניית'ן
../images/Emo58.gif בתמונה "02" !! לא שמתיל לב.. למי שלא מבין, הילד הקטן עם החליפה הכחולהו הכסדה זה ג'יימס הבן של היילי וניית'ן
R RoniLiron New member 19/8/07 #9 ../images/Emo54.gifאוי ואבוי לי../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif
X xX DaNa Xx New member 20/8/07 #42 ../images/Emo175.gif יאאאי הוא הסתפר!!!../images/Emo13.gif סופסוף../images/Emo3.gif