תמונות חדשות

adii1201

New member
תמונות חדשות ../images/Emo9.gif

שימו לב: בקישור הראשון אלו תמונות מאולם באולינג שאנסטסיה הייתה בו בטורינו. ישנן שמועות כי הקליפ של IYE צולם שם אבל אל תתפסו אותי במילה. התמונות השניות הן מחנות נעליים במילאן שאנה שלנו יצאה לחפש שם משהו שיכסה את הרגליים הנושנושיות שלה
תהנו

FreakOfNature

New member
../images/Emo51.gif

את הבאולינג כבר ראיתי, תמונות מוזרות. התמונות בחנות הנעליים ממש יפות! ואם כבר אני כותה פה אז אני אשתף אתכם שאני רעב אבל אני לא יכול ללכת לאכול כי המנקה עכשיו במטבח (ולמי שתוהה, לא, המנקה היא לא אמא שלי!). למעשה אני רעב למעלה משעה כבר. אולי אפילו שעה וחצי. אבל מקודם לא היה לי כוח להזיז את עצמי למטבט אז החלטתי לסבול בשקט, ועכשיו שכבר אני מוכן לעשות את המאמץ הנעלה הזה ולקחת את עצמי 5 מטר אחורה (המחשב נמצא בחדר שצמוד למטבח אצלנו...) אז המטבח לא פנוי. שפוט מזעזע.

FreakOfNature

New member
ויש לי הכרזה:

התחת שלי כבר נהיה שטוח מרוב שאני יושב.
בטטת מחשב שכמוני, כבר שעתיים שאני מבזבז את הזמן על כלום

HilaZ1

New member
יש לך מנקה?!אולי תביא לי טלפון שלה?

חחח סתם...אמא שלי מחפשת מנקה כבר שנה בערך...נו טוב... ולגבי ההודעה השנייה שלך זה טוב או רע שניהיה לך תחת שטוח?

adii1201

New member
נצל"ש יש לי סקופ ../images/Emo3.gif

טוב אז ככה... פעם כשהיו משדרים את המורדים (בשידור הראשון לא החוזר) אז ראיתי את זה... זה היה לפני שנתיים בערך וזה נגמר אבל מאוד אהבתי ת'סדרה ועכשיו יש שידורים חוזרים בכל ערב וכשמשעמם לי אני יושבת לראות. עכשיו ראיתי ת'עונה הראשונה כבר פעמיים וזו הפעם השלישית. אבללללללללל אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה מעניין אתכם... בפרק 64 בעונה הראשונה (כן כן זה שהיה היום ושתבינו שרק עכשיו שמתי לב) הם שמים ברקע את לא אחרת מהמלכה שלנו עם השיר BOOM
תודו שאתם חשים גאים שמכירים אותה אפילו בארגנטינה

adii1201

New member
באמת?! ../images/Emo2.gif

אני מכירה את הסרט הזה בע"פ וראיתי אותו כבר 10 פעמים ובחיים שלי לא שמתי לב לזה!!!!!!!!!!!! דיייייייייייייייייייייי יש לי סיבה לראות את הסרט שוב

מישהי 111

New member
אין שום מצב שבעולם!

הסרט "חופשיות על הבר" יצא בשנת 99 או 2000. אנסטסיה רק התחילה להתפרסם בסוף שנת 2000, כך שהסיכויים שיש את זה הם קלושים ביותר.

adii1201

New member
יש מצב הסרט יצא ב-2000

וגם NTK יצא ב-2000 ככה שמאוד יכול להיות שיש את לוב איז אלייב שם אבל אני לא יודעת

יש שם שיר של אנסטסיה!

אני לא יודעת איזה אבל אני סגורה על זה!! אני די בטוחה שאפ'חד לא שמע את זה כי זה היה מאוד חלש אבל אני שומעת אנסטסיה גם עם זה כמעט על מושתק! שמעתי.. והתחלתי להגביר והיה! אנ'לא זוכרת איזה לדעתי זה LIA..

למעלה