תמונות חדשות!!!

bloomy

New member
תמונות חדשות!!! ../images/Emo41.gif

בננות מתוקות, יש לי 2 תמונות חדשות של אורלי מספרד. ו...אחלה רעיון הקפוצ'ון קונסט....אהבתי!

bloomy

New member
ועוד אחת...

בלי המעריצות הפעם...
ועוד משהו- אם הייתן יכולות שאורלי יופיע בסרט כלשהו (סרט שכבר יצא...) איזה סרט זה היה ובאיזה תפקיד?!?

רולדההה

New member
הייתי רוצה שהוא ישחק

בנסיכה הקסומה!!! סרט שגדלתי עליו ונורא אהבתי!!! שהוא ישחק את ווסלי ואני את בטרקאפ.

bloomy

New member
הנסיכה הקסומה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

הייתי רוצה שהוא ישחק בסרט עמוק יותר...או רומנטי יותר

עמוק יותר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שר הטבעות זה לא עמוק?! ואיך את יודעת שהסרטים שעוד יצאו שהוא מצלם/יצלם הם לא עמוקים?

חחח לא!

אני חושבת שהיא התכוונה עמוק יותר מהסרט "הנסיכה הקסומה"...
מממ לי לא היה מפריע אם הוא היה משחק בסרט "התוכנית", שזה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי... גם לא היה מפריע לי אם הוא היה משחק ב"תהרוג אותי אחר-כך", שזה גם אחלה סרט... מצד שני גם השחקנים שם חמודים.

adi11111

New member
../images/Emo32.gif אני יודעת שזה לא קשור אבל...

היום אלייז'ה ווד בן 23 מזל טופפפפפפפ!

karin byrne

New member
פשששששש....יפה לו....

מזל טוב לאלייז'ה החמוד!!!!....בן 23 ונראה כמו ילד(לפחות בעיניי)....חחחחחח....בכל מקרה שיהיה לו הרבה מזל טוב ושימשיך להיות חמוד וכל הברכות הרגילות....

bloomy

New member
מזל טוב ללייז'!!!!!!../images/Emo65.gif

מתה עליו!!! שיהיה לו המון מזל"ט

tomigirl

New member
../images/Emo65.gifמזלטוש לאלי!!!!!../images/Emo65.gif

*אם ראיתם תהרוג אותי וזהו לפני יומיים אז מישהו שהיה בכיתה של אליוט קיציס הוא לא גבה כל כך (יענטו נשאר גמד.... נו זה ריץ' מאבא חורג אמא חורגת) קיצור הוא רצה לצאת איתה או משו.... והיא אמרה לו זוז פרודו אני לא יוצאת עם הוביטים*

ThisIsJustME

New member
יאו מזל"ט לאלייז'ה! היום יש יומולדת

גם לחברה שלי
איזה סבביה באנו אליה כמה חברות על הבוקר עם בלונים וכזה הייה מגניב ביותר!

tshornym

New member
צודקת בהחלט

כרגע הוא לא בדיוק משחק דמויות "מציאותיות" יעני בסגנון שון פן במיסטיק ריבר . יוצא לו לשחק דמויות של "גיבור" : לגולאס, וויל טרנר ,עוד מעט הסרט החדש שלו על ירושלים. אך אל דאגה , יש גם כמה יותר רציניים שפשוט עוד לא הגיעו לארץ . יש את קלציום קיד (משחק מתאגרף) , נד קלי (משחק פורע חוק אוסטרלי ,סיפור אמיתי . הסרט אמור להגיע באפריל ) וכ"ו . אני מסכימה שכרגע הדמויות שלו אינן עמוקות מידי ואני בהחלט מצפה לסרטים האלה ואני בטוחה שיש לו את זה . כי הכ"ז , הוא אורלי !

karin byrne

New member
מה זאת אומרת רציניים?

למה אורלנדו משחק בסרטים לא רציניים?אני חייבת להגיד לך שאני לא מסכימה איתך...לדעתי לגולאס הוא דמות מאוד עמוקה...כמובן שבסרט לגולאס לא הוצג כך אבל בספר הוא דמות מאוד עמוקה....ואני בטוחה שאורלנדו התאמץ מאוד לשחק את לגולאס הכי טוב שהוא יכול אבל מה לעשות שהוא לא מחליט איך תראה הדמות של לגולאס בסרט....בעניין של וויל טרנר אולי את קצת צודקת....אבל אל לך לשכוח ששודדי הקאריביים הוא בסך הכל סרט שאמור להיות קליל....בלי שום עומק מיותר...הסרט לא מתרכז כל כך בדמויות אלאל יותר בעלילה עצמה...והסרט על ירושליים...איך את בכלל יכולה להגיד משהו לפני שראית אותו?איך את יכולה לדעת שאורלנדו משחק שם רק גיבור? מצטערת אם אני נשמעת קצת תוקפנית אבל אני הייתי חייבת להגיד על זה...בבכל מקרה אם נשמעתי תוקפנית זו לא הכוונה...

tshornym

New member
../images/Emo141.gifשלומות!

אף אחד לא אמר שהבחור לא יודע לשחק. אני פשוט אומרת שיש לו עוד כמה הפתעות בשרוולו שהוא עדיין לא הציג אותם . מיותר לציין שגם בספר דמותו של לגולאס היא לא ממש דמות עגולה ודינמית (אם חייבים להשתמש במשפטי בגרות בספרות). וגם וויל טרנר. את התפקידיםם שלו הוא משחק מצויין , אבל תסכימי איתי שהתפקידים שלו כרגע לא עומדים על אותה איכות תפקיד (שימי לב !לא אמרתי משחק!) כמו של שון פן , או אדוארד נורטון וכ"ו. אני יותר מבטוחה שהוא עוד יפציע ואני רק מחכה לזה . אבל בהחלט עד כה , זה לא שיא הפוטנציאל שלו ויש יותר. כרגע זאת רק ההתחלה. הוא עוד ישתבח ! ולדעתי התפקידים שלו עד כה הם אכן מצויינים והוא משחק אותם טוב אך הם לא תפקידי אופי. סורי ! הם אכן קלילים כמו שמארת. זה כמו לתת לויגו מורטנסן אוסקר על משחקו , כאשר אין לי ספק שהוא בן אדם ושחקן מאוד מוכשר , תפקיד זה היה אמנם דורש מאמץ אך לא כמו שחקנים אחרים. ועם כל הכבוד אי אפשר עדיין (עם הדגש על עדיין) להשוותו לרוברט דה-נירו , אל פאצ'ינו, בן קינגסלי וכ"ו. את מסכימה איתי? אבל לא אמרתי שהוא לא יעלה עליהם

למעלה