F FIRE GODDESS New member 13/9/05 #11 האי מייל של ג'ואל../images/Emo26.gif [email protected]והוא משתדל לענות...ככה הוא כתב בבלוג.... הוא עדכן תבלוג good charlotte.com פעמיים
האי מייל של ג'ואל../images/Emo26.gif [email protected]והוא משתדל לענות...ככה הוא כתב בבלוג.... הוא עדכן תבלוג good charlotte.com פעמיים
B brody armstrong New member 13/9/05 #24 +כל מי שמשתמש בAOL סקריין ניים של ג'ואל:theDCMAkruckles אממ אפשר להוסיףגם שבאי סי קיו משתמשים של אי או אל :\
+כל מי שמשתמש בAOL סקריין ניים של ג'ואל:theDCMAkruckles אממ אפשר להוסיףגם שבאי סי קיו משתמשים של אי או אל :\
J just orka New member 13/9/05 #28 איזה פרצוף יש לה...../images/Emo54.gif "מה אני כאילו.. צריכה לרוץ כאילו..אליו..? אין לי כוח לרוץ.. אוף נו שיהיה.. אני ידלג..."
איזה פרצוף יש לה...../images/Emo54.gif "מה אני כאילו.. צריכה לרוץ כאילו..אליו..? אין לי כוח לרוץ.. אוף נו שיהיה.. אני ידלג..."
F FIRE GODDESS New member 13/9/05 #33 איזה מצחיקים זה נראה כמו תמונות מבויימות lol פפארצי...איזה פוזות
E EleVaTioN New member 14/9/05 #36 אויי הם כאלה חמודים!../images/Emo129.gif *לא מאמינה למילים שיוצאות ממקלדתי* אבל הם חמודים! ומזה הכלב האומלל הזה בצד?
אויי הם כאלה חמודים!../images/Emo129.gif *לא מאמינה למילים שיוצאות ממקלדתי* אבל הם חמודים! ומזה הכלב האומלל הזה בצד?
T tnx New member 13/9/05 #31 אני לא בטוח לגבי המייל אבל הוספתי נכנס לאתר, השרשור והתמונות בגלריה. תודות.