תמונות חדשות!

אההעעעע!!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

גם את השיר הזה, אלוהים
כלכך החזרת אותי עכשיו לכיתה ו' אין לך מושגגגג כמה

!!!!!!!!!!1111../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

[אני כל הזמן מתבלבלת עם הכדור והדג
so I say a little prayer and hope my dreams will take me there בלהבלהבלה to see you once again, my love over seas from coast to coast to find the place I love the most where the fields are green to see you once again my love גם השיר הזה

חחחחחח יאאא כזה מגינב ש...

את מכירה ואוהבת שירים של ווסט..וכן,תמיד השירים שלהם איכשהו מעלים גם בי זכרונות...

אני...

ערס!!הוו יאיי!!יש לי שרשר ענקנקנקנקנק שתלוי על צווארי..יאא אני אורלנדו-ניסים-אוחיון-בלום ואני יושב בעיגול וגר במלבן(חחח משו מהופעה של שלום אסייג
)...ייאיי אני ערס...

VIVIAN3

New member
../images/Emo6.gif אחחחח קארין והיציאות שלך../images/Emo6.gif

את קורעת אותי מצחוק כל פעם מחדש
"אורלנדו-ניסים-אוחיון-בלום..." חחחח אבל זה דולר, ערסים לובשים מגן דוד...
*מציאותית מדי. לאנורא*

אבל...

דארלינגגג..ערסים בריטיים אומריקאים לא עונדים מגן דוד...הם נוצרים..אז הם עונדים דולרים..MONEY MONEY!!חחחחחח

נשיקה לשרשר!!!

אני רוצה להיות השרשררררר....
..תןלי1תן לי1 תן לי נשיקההההה!!! ועכשיו אורלנדו מפתיע את הנוכחים בטי אר אל בבעיה בחשבון...זה הולך ככה: ליוסף תשש היו 4 אולרים..באחד דקר את ברמו,באחד דקר את חמימו... בדיוקקקק...באו מנייאק! כמה קיבל?! (כל הזכויות שמורות לשלום אסייג..חחח חולה על הבנאדם הזה הוא כזה מצחיקקק
)

שמעו...

אנשים השרשר הזה זה לא סתם...זה לא חיקוי..שנבע לכם..קניתי אותו מהמעצב ג'רוג'יו חרמני(
...אני מצחיקה את עצמי..אלוהים!)..כן ההוא שגר בפנטהאוז ההוא בחורליווד...(חחחחחחחחחחחחחחחחח *נקרעת מעצמי...פוףף מצבי גרוע..
)

orlando...

your beauty it's a crime!
אממ אנשים..לא נעים להגיד אבל..שתקוווווווו!!!!די לצעוק!!כואבת לי אוזן ימין כבר!כן את הפקצה שם..סתמי עשיתלי חור בעור התוף..*חושב*-גאד אני הולך לצאת מפה חירש...

VIVIAN3

New member
חחחחחחחחחחחחח

ונסה: איפה יש לך פירסינגים
אורלנדו: מה
אני לא שומע
|
|
ונסה: (צועקת לו באוזן) איפה יש לך פירסינגים
*לאורלנדו מתפוצץ החור באוזן* אורלנדו: רואה מה עשית
עכשיו אין לי פירסניגים
ונסה: אופס אורלנדו:מה|?
ונסה: *צועקת* אופפפפפפסססססססססססססססס
*נכנסת בריטני* בריטני: oops i did it again i shout in your ear your ear was expload oh baby baby אורלנדו: דייי
נשבר לי מכל הפקאצתיות הזאת
אני לא תינוק תעזבו אותי
*יורה ירייה לאוויר* *המעריצות משתתקות..............בורחות*
יצא די עלוב
עשיתי את אורלנדו קצת בהגזמה.... לאנורא, זה לא אמיתי...

ו...

הנה אורלנדו בלום!!כן כן אנשים אורלנדו בלום...עיניכם אינן מטעות אתכם!! *אורלנדו נתפס לא מוכן* *מנפנף לשלום לאנשים...אומר-שלום כולם!הייי היי... *חושב*-טוב נעשה ת'עצמי מכיר מישו מהקהל..*אומר בשיניים חשוקות*-שיט איזה פדיחות החנות שלי פתוחה(חחח כלומר הרוכסן במכנסיים) what am i gonna do? *מחייך*

VIVIAN3

New member
"החנות שלי פתוחה..."../images/Emo6.gif

ונסה- אורלנדו אני יכולה לקנות מסטיק
אורלנדו- בוודאי
למה את שואלת אותי
ונסה- כי החנות שלך פתוחה.

../images/Emo6.gif

אני הייתי מבקשת לקנות או יותר נכון לטעום משהו אחר מהחנות של אורלנדו...
נו מה,זה חזק ממני...תאוותי אליו רק גוברת מיום ליום...
אוקיי עכשיו באמת זזתי..חחחחח

../images/Emo25.gif

מואההה..קארין זה בשבילך..אני יודע שאת רואה אותי עכשיו בטלוויזיה...חכי שאני אגיע הבייתה...אואואואואוא
אני- הווו אורלנדו חזור כבר הבייתתתההההההההה!!!

VIVIAN3

New member
../images/Emo6.gif דייייי../images/Emo70.gif

*מתגלגלתמצחוקמתפרע* *נופלתמהכסא* *מתהמצחוק*
חחחחחחחחחחחחח "בוא הבייתהההההההה אני כבר לא אוכל לבדי...."

i'm sexy

i'm hot i'm everything you're not! ואני אומרת-מסכימה איתך יפה שליייייייייי...אתה הכי הכייי...

למעלה