תמונות חדשות של NBA 2K10

orendx

New member
תמונות חדשות של NBA 2K10

ערב טוב לכולם, בהתאם להבטחתי, אני ממשיך לעדכן אתכם בכל החדשות לגבי משחקי הוידאו החדשים שקשורים לליגת ה-NBA, למרות שלא העלתי את התמונות שפרסמה חברת EA עבור המשחק NBA LIVE (אם מישהו ארצה, אשמח לצרפן), פרסמתי במהדורת גיימסנטר באתר שלי, את התמונות החדשות שנחשפו למשחק הכדורסל NBA 2K10. בין התמונות ניתן לראות את שאקיל אוניל בקליבלנד, וינס קרטר באורלנדו ואפילו את רון ארטסט בלייקרס. הנה הלינק, ogelive.net

נכנסתי להסתכל על התמונות

אבל אני לא ממש מתעניין במשחקי מחשב אז רק רפרפתי על הכתבה, התמונות מגניבות בכל מקרה

orendx

New member
מבחינת גרפיקה המשחק נראה מצוין

עקרונית יצא לי כמובן לשחק (ואף לכתוב ביקורת) על המשחק של השנה שעברה, ובנושא הגרפיקה, הפירוט על המגרש הוא פשוט מדהים. החל מהבעות הפנים של השחקנים שיושבים על הספסל ועד לילדים שמנקים את הפרקט. אני מקווה לפרסם כתבה נוספת שקשורה למשחק בזמן הקרוב. תודה.

orendx

New member
אכן כן

המשחק אכן צפוי לצאת לפלייסטיישן 2 במקביל לכל קונסולות הדור הבא (ולראשונה גם ל-WII), בנוסף לגרסה למחשב האישי (PC).

orendx

New member
עדכון נוסף עלה לאתר

כפי שהבטחתי היום, עדכון נוסף בנוגע ל-NBA2K10, עלה לאתר. הפעם מדובר בחבילת הרחבה שתהווה פרולוג למשחק ותאפשר לשחקן לנסות את מזלו במסלול הדראפט (מצב מבוסס על יצירת שחקן). הנה הלינק שוב ogelive.net בנוסף במחלקת ה-VOD, הכנסתי הפתעה נוסטלגית לאוהדים הוותיקים.

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo45.gif

יש פרטים לגבי מצב הקריירה החדש שאמרת שיהיה ב2K ?

orendx

New member
כרגע לא

לצערי אין פרטים לגבי מצב העונה החדש, מלבד העובדה שהוא ייקרא MY PLAYER CAREER MODE. אני כמובן אעדכן שיהיה על מה. תודה.

למעלה