תמונות חדשות של 30...... אין לי מושג למה זה....
R Rock Terri New member 24/9/09 #12 how to be a vampire in 5 easy steps! step 1- start hanging from stuff shannon: "check!" XD
L liron138 New member 29/9/09 #13 עם פוני בלי פוני ג'ארד נראה הורס גם עם גלח שהוא עשה בעבר... הוא פשט גבר דהים מכל הבחינות לא משנה מה ילבש או מה יעשה בשיער!..
עם פוני בלי פוני ג'ארד נראה הורס גם עם גלח שהוא עשה בעבר... הוא פשט גבר דהים מכל הבחינות לא משנה מה ילבש או מה יעשה בשיער!..
B BuddhaForScarlett New member 24/9/09 #9 אוי חשבתי שהיום הזה לעולם לא יגיע.. ../images/Emo7.gif אלו הן דמעות של אושר! סופסוף.. הם חזרו לציוויליזציה! מסופרים, מגולחים, לבושים יפה. ממש כאילו הם עברו מלהיות קופי- אדם לבני אדם.
אוי חשבתי שהיום הזה לעולם לא יגיע.. ../images/Emo7.gif אלו הן דמעות של אושר! סופסוף.. הם חזרו לציוויליזציה! מסופרים, מגולחים, לבושים יפה. ממש כאילו הם עברו מלהיות קופי- אדם לבני אדם.
L liron138 New member 29/9/09 #14 מתי הם נראו כמו קופי אדם..?! בכל תמונה וידאו וכדומה הם פשוט נראו מדהים...שלא נדבר על ג'ארד שנראה מדהים בכל מצב!..
מתי הם נראו כמו קופי אדם..?! בכל תמונה וידאו וכדומה הם פשוט נראו מדהים...שלא נדבר על ג'ארד שנראה מדהים בכל מצב!..
B BuddhaForScarlett New member 29/9/09 #15 חחח לא. אני נוטה לא להסכים כל הזמן שהם עבדו על הדיסק היה להם זקנים באורך.. לא נורמאלי וכל אחד נראה כמו איזה איש מערות. זה היה נ- ו-ר-א-י. מתי תומו יבין שהוא נראה כמו טרוריסט כשהוא עם זקן.. וג'ארד ושאנון נראים כמו זוג הומלסים. אלוהיי
חחח לא. אני נוטה לא להסכים כל הזמן שהם עבדו על הדיסק היה להם זקנים באורך.. לא נורמאלי וכל אחד נראה כמו איזה איש מערות. זה היה נ- ו-ר-א-י. מתי תומו יבין שהוא נראה כמו טרוריסט כשהוא עם זקן.. וג'ארד ושאנון נראים כמו זוג הומלסים. אלוהיי
L liron138 New member 29/9/09 #16 חחח..אני לא חושבת כך... גם כשהם עם זקנים הם נראים מדהים...נכון שתומו ושאנון נראים קצת מפחיד אבל לג'ארד יפה הכל בכל מצב..
חחח..אני לא חושבת כך... גם כשהם עם זקנים הם נראים מדהים...נכון שתומו ושאנון נראים קצת מפחיד אבל לג'ארד יפה הכל בכל מצב..