תמונות חדשות של פיט ~!!

AdiA12

New member
כן. ../images/Emo13.gif ../images/Emo209.gif

חחח תודה [: אני אכנס.

NoAmItA ChAn

New member
אני לא מתה עליו,

אבל כאן הוא ממש יפה
מי יודע, אולי אני אתאהב בו. (ואצטרף להמון הבנות שסוגדות לו מידי ערב) DDDDDD: נו מה, הוא יפה ><; והוא כל הזמן אומר DUDE. וזה ממש חמוד איך שהוא אומר את זה *___* אתן יודעות, אם משווים את DUDE לעברית, זה דיי דומה ל-"אחי", לא? ואז כזה, הוא ערס אומשו? >< *נסקלת* סליחה ><;;;

Fall Out Liel

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

בארה"ב הם כל הזמן אומרים DUDE וYOU KNOW. כל מילה שנייה שלהם תהיה אחת משתי המילים האלה
וזה לא אומר שהם ערסים, אין להם את המילה הזו, אבל זה סתם סלנג שכולם מסתמשים בו.. ואם פיט היה נולד בארץ הוא היה אימו בטח...

NoAmItA ChAn

New member
אני חושבת שהוא אימו גם בלי העובדה

שהוא לא נולד בארץ XDD (או שלא? OO)

Fall Out Liel

New member
כן, כתבתי את זה אבל זה לא שלח [תפוזונה!]../images/Emo4.gif

אמרת שהוא ערס כזה חח אז אם הוא היה נולד בארץ נראה לי שהוא היה עדיין יוצא אימו ולא ערס [כי אצלנו יש קיטלוגים]

NoAmItA ChAn

New member
אמרתי

שאולי!! יש רמיזות קלות בתרגום לערס, אבל לפי המראה, ההתנגות ו... השאר, הוא לא נראה לי ערס XD; הוא אימו קטן וחמוד :)

Clay Girl

New member
וכמו לכל פריטי בוי,

יש לו גם בצד את הפקאצה הטיפשה. וואי אני שונאת אותה
אבל יש לי סיבה
פעם הערצתי אותה ואז היא צבעה את השיער לבלונד ועשתה ניתוח באף והתחילה לשיר כמו פקאצה.. זה ממש עצבן אותי ><

Clay Girl

New member
כן,

אבל היה לה הכי יפה שחור, וגם לפני שהיא עשתה את הניתוח באף היא כתבה במגזין "שצריך לאהוב אותך כמו שאתה, ולא לשנות את עצמך ובגלל זה אני לא יעשה ניתוח באף" [או משו כזה XD] וממש כעסו עליה בגלל זה. נראלי שהיא וואנבי אחותה, [ג'סיקה סימפסון] כי אחותה הרבהההההההההההה יותר מצליחה ממנה. :-\

64 panic girl

New member
די להיות פאנגירל!|כלינית|

הוא כבר בן 27\28\30 או לא יודעת לא ממש מעניין :-\ הוא צריך אישה!!! לא כל החיים מוזיקה,מעריצות בגיל הזה צריך כבר ילדים <ככה אני חושבת> אם הוא אוהב אותה שיהינה הוא ממש לא סופר את הדעות שלכן אבל ממש.. <של המעריצות> גמאני פעם אהבתי אותה ועכשיו כבר לא גם אחרי מה שקרה לה עם הפלייבק.. טוב אז הוא חתיך, <פטריק יותר
>זהו לא צריך כל פעם לעלות את הנושא מחדש.. וגם על אשלי גם הסולן של סם 41 הוא נשוי לאבריל לדעתי הם מתאימים אבל יש בנות שיגידו "לא הוא שלי בעלי החתיך יואווווו לא רוצה" אז תעשו לי טובה פשוט תשחכו מזה... וכל זה שאני שומעת רוק ברגע שאני יתחתן אני לא ישמע יותר אולי קצת ושיהיו לי ילדים ממש לא צריכים כבר להיות רצינים.. אז אולי הוא לא מחפש את הכי פריקית אבל אפשר להגיד שהיא יפה.. לא לסקול אותי בבקשה!

למעלה