תמונות חדשות של סופיה!!

בטח בשניה האחרונה

יחליטו שלא תיהיה שביתה. או שבאמצע החודש יקצרו אותה. חוץ מיזה הביצפר האדיוט שלי[כןכן שלי אהה] לא יהיה לו שביטה 100% בערך כל השנים האלו שהיו לכם שביטות לנו לא היו ..כי אצלינו זה משהו אחרר../": חוץץ מייזה שלא קשור שביטה לא שביטה זה דפוק שזה השעות שהם שמוו..בפעם הבאה שיחשבו בהיגיון..

D e l i l a h

New member
לאלאלא חס ושלום לא יבטלו שום שביתה!!!

היא באה לי בטוב DD: ובטח את מההסתדרות אז בגלל זה לא תיהיה לכם שביתה... זה רק באירגון D:

רבההה

New member
נההה

רק מדברים אלה.. נראה אותם באמת עושים שביתה. (למרות שממש לא מתאים לי שביתה עכשיו עם כל הבגרויות.. והשנה האחרונה וכאלה =//) וטל.. המוווווווון תודה על הכל!! :)

D e l i l a h

New member
לי להפךך

שביתה זה טוב יש לי מלא מבחנים שאני לא יודעת אילהם כ-ל-ו-ם ומלא עבודות וזה וגם לא יהיה ימי שישי אז זה טוב רק בימי שישי לומדים ערבית אצלנו, ומתחילת שנה לא היה אפילו שישי אחד DDD: שרק ימשיך כך

ממה שהבנתי

ממישו שמקורב לכל האנשים האלה הולכת להיות שביתה של חודש וזה יהיה קצת אחרי שנחזור. מי שיש לו בגרות חורף די נדפק:\

רבההה

New member
כמוני חחחח

זאת הסיבה שהשביתה הזאת לא מתאימה לי בכלל. וגררר.. כל המבחנים שיש לי שבוע הבא הם של מורים שבהסתדרות =//

TaMiRMo

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif איך ?? אתה חייב לראות !

עונה ממש טובה לדעתי .

N e r d y

New member
ווואי דוגרי איך?!

חחח ראיתי את כל העונה איזה חמש פעמים כבר
חחח הדיוידי רץ בחרישות חחחח וגם העונה השניה=]

o R it

New member
לא ראית את העונה הראשונה?!?!../images/Emo4.gif

למה?? ואתה בהחלט חייב לראות אותה!!

N e r d y

New member
וואי תודה על כל העידכונים! ../images/Emo24.gif

חחחח בווין בהאווס!! אני מתה לראות את זה כבר! בת'אני נראת ממש טוב עם התספורת הזאת=] טנקס אגיין:)

ziv5000

New member
טל תודה רבה על המידע

הלוואי שהעונה החמישית תתחיל מוקדם יותר!!

ענבררר

New member
וואו ../images/Emo2.gif טל, כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo70.gif

תודה רבה על כל התמונות והחדשות

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo175.gif שאלה שמטרידה אותי כבר מלאא זמן...=\

ענבר, למה הניק שלך באדום ?

D e l i l a h

New member
חחחחחחחח מטרידה אותך

היא אדומה כי אמ פעם ראיתי על זה משהו אישהו בתפוז חח אדומים הם כאלה שתורמים הרבה לפורום\קומונה וכאלה.. אז הםא לא מנהלים אבל הם גם לא משתמשים רגילים בטח פעם אחת המנהלות שמ אותה אדומה :)

ענבררר

New member
פעם שהייתי יותר פעילה../images/Emo6.gif עכשיו בקושי

יש לי זמן לעצמי XD אני משתדלת

למעלה