שיש הבדל בTRL גם אם יש לנו אמטיוי אירופה, אני חושבת שTRL זה תוכנית של אמטיוי ההוא של אמריקה שמשדרים גם אצלנו לאזוכרת איפה שמעתי את זה וטודע על העידכונים
את יודעת שפעם הציעו לפתוח MTV ישראלי, אחרי שמבקרים שלחו תלונות על הטעם של העורכים? חוצפה יהודית. D-: יש גם מהדורות שונות של טופ אוף דה פופס למשל- ראיתי נדמה לי זה היה את הצ'ילי פפרס בTOTP הגרמני.
מישהו ראה היום ב3 נראה לי את טקס פרסי הווידאו של MTV 2003? אני חושבת שזה שידור חוזר.. לא משנה בקיצור GC הופיעו עם השיר THE ANTHEM וזכו באחד הפרסים (לא זוכרת באיסה קטגוריה) עם השיר LIFESTYLES OF THE RICH AND THE FAMOUS...
אני מפגרת לגמרי!! איך לעזאל התבלבלתי בין ג'ואל לבנג'י!? בחיים זה לא קרה לי! ות'אמת שהסתכלי על התמונה(לא שמתי לכותרת..וופס) ואמרתי לעצמי.. גם ג'ואל עשה כזאת תספורת מעצבנת!מה הם הסתפרו ביחד? חיחי אויש איזה בושות!
רק הכרתי ת'להקה ועכשיו יש לי אובסייה לבילי כמו לאלייז'ה אורלנו ולירון לב כי הם פשוט מולמים וגם הוא!!!!!!!!! הוא מה זה חמוד עם כובע ושיער בלונדיני הוא כזה מאגניב וגם עם השיער השחור יפע לו נוראאאאא אבל העדפתי שהוא בלנדיני!!!!!!