S Shitgoose19 New member 11/5/06 #77 שוב .. אני סובל מחוסר תגובות מכיוון שאני בן. עקב כך אני יעלה עוד תמונה
D danduuu New member 11/5/06 #85 מי מהם זה אתה בתמונה מותק? וסורי שאני לא מכיבה לכל אחד בנפרד פשוט אין לי כוח >>עצלנית<< להגיב לכל אחד בנפרד אני לא כמו קארין הגבר סתם את יודעת כמה שאני אוהבת אותך נכון??מואהאהאהאהה|עושהאתקאריןכאןועכשיו|
מי מהם זה אתה בתמונה מותק? וסורי שאני לא מכיבה לכל אחד בנפרד פשוט אין לי כוח >>עצלנית<< להגיב לכל אחד בנפרד אני לא כמו קארין הגבר סתם את יודעת כמה שאני אוהבת אותך נכון??מואהאהאהאהה|עושהאתקאריןכאןועכשיו|
M milkshakit New member 11/5/06 #92 שמת לב כמה פעמים ../images/Emo189.gif את מזכירה אותי? בטח את מאוהבת בי גם אני מאוהבת בך *רוצה ילד*
D danduuu New member 11/5/06 #94 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif *מסמיקה* אני מאוהבת בך ברמות! איך אפשר שלא?? מושית קטנה שלי |עושהאתקאריןעכשיוומביאהלהכמהילדיםשהיארוצהאבלשיהיודומיםלהכדישיהיויפים|
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif *מסמיקה* אני מאוהבת בך ברמות! איך אפשר שלא?? מושית קטנה שלי |עושהאתקאריןעכשיוומביאהלהכמהילדיםשהיארוצהאבלשיהיודומיםלהכדישיהיויפים|
T The Young Amyrlin New member 11/5/06 #96 הו גאד, טוב שלא כולכן יפהפיות>< הייתי מגיבה לכל אחת (וגם לך, סהר ) אבל אני עצלניתP: בכל מקרה אני הולכת להסתגר ולא להראות את פניי יותר><
הו גאד, טוב שלא כולכן יפהפיות>< הייתי מגיבה לכל אחת (וגם לך, סהר ) אבל אני עצלניתP: בכל מקרה אני הולכת להסתגר ולא להראות את פניי יותר><
S Shitgoose19 New member 12/5/06 #99 מי אני?! בתמונה השניה ששמתי פה אני עם החולצה האדומה (volcom) וכובע של ELEMENT
D danduuu New member 12/5/06 #103 אתה גם מהמם!../images/Emo9.gif אתה אוהב את באם וכל זה נכון?? כי גם הניק ניים שלך זה מאיך שבאם קורא לאחד מהחברים שלו נראה לי ריאן ג'י
אתה גם מהמם!../images/Emo9.gif אתה אוהב את באם וכל זה נכון?? כי גם הניק ניים שלך זה מאיך שבאם קורא לאחד מהחברים שלו נראה לי ריאן ג'י