תמונות וPHP

games

New member
תמונות וPHP

איך ניתן ליצור תמונה שקיים בה כיתוב משתנה (בעברית) בעזרת PHP? (משהו בסגנון התמונות שמציגות למשתמש את הIP שלו באמצעות תמונה). תודה :)

kensaggy

New member
ממממ...

אתה צריך להשתמש ב GD...זאת ספריה ליצרת גרפיקה: http://il.php.net/gd בהצלחה,חן.

games

New member
תודה רבה, אבל...

אני מצליח לכתוב רק באנגלית... (כמובן שאין לי גישה לPHP.INI) איך ניתן לכתוב גם בעברית? תודה :)

yahelb

New member
אתה יכול להשתמש בתקן unicode.

הנה דוגמא:
header ("Content-type: image/png"); $im = @imagecreate (250, 300) or die ("Cannot Initialize new GD image stream"); $background_color = imagecolorallocate ($im, 255, 255, 255); $text_color = imagecolorallocate ($im, 233, 14, 91); $blue = imagecolorallocate ($im, 0, 0, 255); imagefilledrectangle($im, 0,0, 250, 300, $text_color); $txt = "ןויסינ "; imagettftext($im, 10, 0, 50, 50, $blue, "/path/to/fontfile", $txt); imagepng ($im); imagedestroy ($im); שים לב יתכן ש GD שאתה עובד איתו קומפל עם freetype 2 במקרה תה תצטרך להשתמש בפונקציה imageftText. שים לב שהפונטים הם עם תמיכה ב unicode. בהצלחה.​

yahelb

New member
אוף

נהיה שם בלאגן שלם עם העברית... והפורום המיר אוטומטית את הסטרינג שלי מ- יוניקוד לעברית (אולי זה טוב). אבל הכוונה שלי היא שהמשתנה שמכיל את האותיות העיבריות בעצם יכיל את הקידוד של היוניקוד. כל אות ביוניקוד מיוצגת על ידי התחילית & ואחריו # אחריהם קוד האות וסיומת ;.

games

New member
הממ...

ניסיתי ככל יכולתי, אך אני לא מצליח להפעיל את הסקריפט שלך... קודם כל, לא הבנתי איפה נמצא ה"פונט" שהוא מבקש בסקריפט, ומלבד זאת, כאשר ניסיתי להעתיק את שיטת ה&# לסקריפט שלי הוא פשוט הציג את הקוד על המסך... שכחתי משהו? תודה :)

למעלה