תמונות ושאלות

motisisr

New member
וואלה לערימה הזאת בדיוק התכוונתי

ברור שזה יגמר באסון או שהגשם יסגור לנו את הכביש לכמה ימים או שהעירמה סתם תחליט לגלוש ומישהו יבלום.... ויחליק או בילדים יחליטו לשחק שם....ועל כך אני בכלל לא רוצה לחשוב בקיצור אני "מבין" את השיקול של הקבלן שחפר את החומר מתוך האתר ומחכה למלא איתו חללים במהלך הבניה במקום לשלם לפינוי החומר לאתר שפינוי פסולת מורשה אבל ראבק .... לדעתי צריך לפנות למח' הפיקוח או למשטרה הירוקה (ראיתי בישוב חונה ניידת של המשטרה הירוקה אני אנסה לאתר את התושב ולבקש את עזרתו) בטיפול במטרד סתיו עבודת קודש עם השירשור הזה..בדיוק לשם כך אני פה

Master Stav

New member
עידכון

פניתי למקי אקרמן סיפרתי לו והוא יציץ בישרשור מסתבר שהכביש ...צריך להיות הרבה יותר גבוה ..יעני הקבלן כמעט בסדר מאחר ועדיין כרגע האחריות חלה עליו בנוגע לאסון המתרגש לבוא עלינו .

motisisr

New member
כמה גבוה?

הרי לא יתכן שמהכיכר בצומת לבית הספר(שהיא כביש חדש וסופי לדעתי) ועד לפרוייקטהמדובר, מרחק של 200 מטר הכביש יגבה ב3 מטר אני עדיין תומך בדעתי שזה חיסכון של הקבלן... אבל מה זה משנה העיקר שיטפל בכך אפילו ע"י זה שיתמוך את הערימה באופן זמני בעזרת החומרים והציוד המתאים

ערמת החול לצידי הכביש ברמת אמיר

דיברתי עם בעלי הקרקע והיזם, מסתבר שהכביש במקום הזה, צריך להיות גבוהה בעוד כמטר וחצי עד 2 מטר. לפני כחודשיים ימים, אני כחבר מועצה וחברי למועצה, הצעתי לראש המועצה לאשר את 3 חוקי העזר החדשים - מיידית, ולהתחיל בבניית התשתיות של רמת אמיר. אך ראש המועצה מתעקש לא לקבל את ההצעה שלי ושל חברי המועצה, שבה אנו מאשרים 2 חוקי עזר בדיוק לפי התיקון החדש, וחוק עזר של היטלי כבישים, עם מניעת עליית התעריף ב- 300% לכל התושבים-גורף(לפי ההצעה של ראש המועצה), במקום, משאירים את התעריף הקיים היום, ומאשרים תעריף חדש הגדול ב-300% רק לשכונות חדשות או בתים חדשים. אני לא מוכן להעלות מיסים ב- 300% לתושבים שכבר שילמו ובנו מול הבית שלהם כביש ומדרכה. מהנדס המועצה ציין בפני, שהוא לא מבין את העקשנות של ראש המועצה, שבכל מיקרה, הכסף "הגדול" (90% מהככנסות ) זה מפרויקטים חדשים, ועבורם. לגבי סילוק ערימת החול, הם יבצעו עבודות ניקוי ופינוי של החול לפני הגשמים, ובזמן הגשמים, אך הם מציינים שיש בעיה, הפרש הגובהה ישאר כל עוד לא בונים את הכביש החדש בגובה של עוד כ-2 מטר. מעניין לשמוע את הפתרון שמציע ראש המועצה ?

תותח9

New member
מוסיף עוד תמונה - בית פלטניק

על הגבעה במרומי רמת אמיר הבית הראשון שנבנה באיזור עם רצפות מצויירות ובריכה על הגג עתיד להיהרס כחלק מבניית השכונה האם לא היה מקום לשמר ולשלב בגן משחקים כמו שעשו בכפר יונה?

Master Stav

New member
ככל הידוע לי יש יוזמה מסויימת לקנות לשפץ

ולהפוך למוזיאון יישובי ..... מה אומרים פרנסי היישוב ?

Master Stav

New member
יש לזה רשיון ?

ומי נתנן לזה רשיון באם יש .... על נזקי הקרינה כולנו כבר יודעי דבר צריך לצאת לעוד הפגנה ?

Master Stav

New member
הזנחה סביבתית

הכיכר הכי מכוערת ביישוב .... שתלו שם עצי הדר לא טרחו להשקות והתוצאה ...... התכוונו לטוב יאצ כמו תמיד !!!

Master Stav

New member
גרוטאות ?

פעה הייתה שם סככת אבטיחים שלאט לאט גדלה להיות .....כמעט סופר מרקט ואז זה נסגר מה קורה עם סיום הפינוי או ששוב ....מתכוונים לטוב אבל יוצא כמו תמיד ?

Master Stav

New member
יש עודף מים בישראל .....

כנראה שבמעוצה לא שמעו על הקו האדום שחור וכאלו ... כנראה שבמועצה שלנו חושבים שבגלל שיש פסלי פרות ליד בניין המועצה אנו חים בהולנד ... האלו ...גם אם המים בסירקולציה מחזורית קבועה .....עדיין שי התנדפות ומשמעו בזבוז !!!

ובכן../images/Emo118.gif

כשעברתי לקדימה לפני 10 שנים המים הגיעו ממש גבוה.. בערך עד לעלה השני הכי נמוך של הדקל, וזה היה ממש יפה. אני לא יודע אם זה מבחינת חסכון או שילדים היו משחיתים את המים [שמים סבון / צבע - זה היה משעשע אבל מפגר], אבל היום יש שם קצת מים יחסית לפעם..

Master Stav

New member
גבוה או נמוך אין קשר

במצב המים היום גם אם המים בסיקוטליזציה תמידית עדיין יש ביזבוז ... דומה הדבר להשקייה של המידשאות בצהרי היום ואל בערבו או בבוקרו האם אין הדבר גובל בזיזול בכספי משלם המיסים ?

Master Stav

New member
מאחר ותגובה מהמועצה לא קיבלתי

החלטתי להרים טלפון אל : 8081753-054 מנהל מחלקת מים, ביוב וניקוז משה קייזמן תגובתו : אוי נו באמת .....זה ביזבוז ל קובים בודדים בחודשיים אפשר לחשוב ....אתה לא צודק גם בכינרת יש התנדפות, גם בנתניה לא סגרו את המיזרקה .... מעניין אם היתי מבקש להוריד משכרו את הקבים הבודדים בחודשים ....מה היה קורה .

sharonng

New member
בזבוז מים

אבוי לתגובה כזו של מנהל מחלקה במועצה במיוחד לאחר שביום ראשון האחרון עברה החלטה פה אחד במועצה לצמצום השימוש במים ולסגירת קווי השקייה בעלות של 450,000 ש"ח. ואם בנתניה לא סגרו את המזרקה האם זה נותן לך, מר קייזמן, כמנהל מחלקת המים להמשיך ולבזבז? שרון ניר-גנש [גילוי נאות: הכותב מתמודד על חברות במועצת קדימה-צורן]

Master Stav

New member
בית דואר לגמדים ....

בצורן קדימה רק בית דואר אחד .... וואלה יופי לא רק שתושבי שונת צורן צריכים להגיע אל בית הדואר המרוחק מהם בתחבורה פרטית או ציבורי מדובר במקום קטן ולמרות השירות המצוין והאדיב , הצפיפות גדולה ולמעשה יש חוסר אמיתי בלפחות עוד סניף בשכונות קדימה כל שכן בשכונת צורן .

למעלה