תמונות ושאלות

Master Stav

New member
אגרות שילוט ...מישהו ?

על הכביש בואכה הכניסה המערבית ליישוב לא רחוק מבית הקפה המדוגם ומבית המועצה עם הפרות עומד לו בית שבמרתפו העליון התקבעו אנשים טובים שתורתם אומנותם האם בגלל שמדובר ב"יהדות" כל הכיעור הזה צריך לקבל את פני הבאים והיוצאים מהיישוב ? משיוהו בכלל נתן לכך את הדעת ?

מה לעזאזל?../images/Emo118.gif

זה בית של אדם שעוזר לתושבי קדימה הדתיים להיות כמה שיותר קרובים לדת, אפילו כשיש לחץ וזה קצת קשה. העובדה שכתובה שעת הכניסה של השבת ממש עוזרת, וזה ממש מצוין לדעתי שיש מקום להניח תפילין ככה "על הדרך".. אני לא מסכים לקרוא לזה כיעור בלי להכיר מה יש מאחורי זה בכלל, זה ממש פוגע, אני נפגע אישית כי אני מכיר אותו. |:

Master Stav

New member
אין לך מה להיפגע אישית

זה נראה רע פשוט כך היתי בין הראשונים שדרשו בית כנסת הולם לתושבים בצורן כך שבוא נלא נטעה אין פה אנטי אבל זה ...זה נראה כמו מעברה , וזאת מבלי לומר כלום על האדם ופועלו שיכול להיות אחד מל"ו צדיקים רוצה לעשות משהו יש דרכים ...

Master Stav

New member
ושאלה נוספת סוניק

אם היהמדובר באדם שרוצה להזכיר לתושביה הרוסים של צורן קדימה את השעות והחגים שהיו נהוגים בארץ מוצאם זה היה עדיין בסדר ? סורי אני מאמין שאם היו רוציםלעשות משהו בצורה מכובדת ואל חאפ לאם כל כך מכוער היה ניתן אבל מאחר ומדובר ביהדות יש פה פרה קדושה שאין לגעת בה וזה כבר לא מקובל עלי לא מאמין בפרות קדושות ...

motisisr

New member
אני עם סתיו

זה באמת מכוער לא יודע להגיד על האיש או על מידת צדיקותו ואני אכן מאמין שהוא עושה הכל לשם שמיים אבל למה כמו במזבלה, גם עבודת האלוהים צריכה לעשות בכבוד ואני מאמין שהוא היה מוצא מישהו שיתרום לו אפילו פינה נאותה ושילוט (כמובן תחת הנחיות המועצה ותשלום אגרות כחוק) אותי אישית זה מרגיז ואני בטוח שגם אם השכן שלך היה מעמיד את אותו מייצג בשם כל מטרה נעלה היית מתרגז

Master Stav

New member
היה גינון ?

בשיכון ממש על הכביש הראשי מול המתנס וגן המשחקים החדש היה פעם קטע ליד המקלטים שהמועצה גיננה מתוך ידיעה שצריך וזה חזות היישוב היום המקום שם כמוראה בתמונה מוזנח ומלוכלך למה לא לוקחת המועצה על עצמה להמשיך ולטפל בעניין ?

EINATBE

New member
הניקיון של פארק ציבורי בקדימה- וחבל

התמונה צולמה בשמונה בבוקר, בדיוק אחרי שעשו את "הניקיון", פיזרו את הליכלוך לבין השיחים ואחרי הספסלים.. כאילו הפורק נקי, אבל מגעיל לשבת כי מקרוב הכל מזוהם...החול בארגזי החול...הדשה...השבילים...

Master Stav

New member
את אשקרה ראית את זה קורה ?

כלומר את פיזור הליכלוך לבין השיחים ?

Master Stav

New member
מנקיםלפני 8 בבוקר ....

מדהים ... בשיכון צורן .....לפני 8 ושלושים אין שום עובד שעושה משהו ליישוב מצד שני אם אכן העובדים מחפפים יעני את ראית אותם מטטאים לצדדים את הזוהמה למה לא לצלצל באותו רגע לראש המועצה או לסגניו או למי משחברי המועצה שיעשו משהו ?

למעלה