תמונות ושאלות

Master Stav

New member
בית אריזה ?

ממוקם על גבעות החמרה בואכה רמת אמיר ככל הידוע לי עודמ על שטח שמוגדר כשטח ירוק בפנייה לישכת ראש המועצה .....עשו קולות של דג ...כלומר לא קיבלתי שום תשובה .... משיהו יכול להאיר את עיני ?

Master Stav

New member
מה שחשוב הוא השם ?

נו באמת .... האם לא ראוי היה לכתוב מועצת צורן קדימה ולא את שם ראש המועצה או שמדובר פה במגולמניות לשמה ?

motisisr

New member
אולי הוא מרגיש אחריות אישית

לעובדה שנהרגו אנשים בכביש המוזנח הזה!!!!

liorbn

New member
כביש הגישה לצורן אינו חוקי ואינו תקני !!!

אין לו שוליים בצד ימין, אפילו לא של מילימטר, סטיה קלה והנהג המסכן פוגש במדרכה, וסטטיסטית גם מסוגל להרוד הולך רגל, מישהו שרץ שם, רוכב אופניים, או סתם משפחה שמטיילת בערב. גם השול השמאלי (הדרומי) של הכביש עם אפס מרווח ביטחון - עמודי תאורה + אבני שפה הממוקמות כמה סנטימטר מקצה הכביש - שוב, טעות נהיגה קלילה מסתיימת בפגיעה של הגלגל באבן השפה, ומשם הדרך לתאונה עצמית, או חלילה תאונה חזיתית מול רכב שיוצא מצורן, מהירה ביותר - אפס מרווחי בטיחות = אפס סלחנות בכביש. בזמנו כתבתי מכתב לשר התחבורה, למנ"ל משרדו, לדובר, למנכ"ל מע"צ ולמהנדס הראשי, עם העתק למבקר המדינה על התכנון הכושל של הכביש שגבה כבר קורבנות בנפש, תשובתם הייתה חדה ומצמררת, הכביש לא תוכנן על ידינו, ובכל מקרה הוא באחריות המועצה שלך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור, אף אחד לא שומר עליכם שם בחוץ, ואף אחד לא לוקח אחריות למחדלי תכנון וביצוע - שימרו על חייכם בכביש שתוכנן להרוג אותכם על כל טעות. מצורף מכתב לשר התחבורה ולמנכ"ל מעץ, כולל צילומים והסברים ליאור בנאי

פנינה ק

New member
כביש הגישה - יש שם עוד משהו נורא

בכביש רגיל, גם אם אין שוליים, אתה יודע שיש שפה, ושהשפה קבועה. פה, יש מעין מפרצונים לאורך כל הדרך והמון מכוניות מפוצצות על זה את הצמיגים, שלא לדבר על - מסכנות את העוברים והשבים ומסתכנות בתאונה.... למחשבה! (ולפעולה אם אפשר...)

Master Stav

New member
הזדעזעתי ....

קראתי את המסמך .... שמרתי אותו על המחשב שלי ושלחתי גם אני אל שר התחבורה ומע"צ אני ממליץ שכל אחד ואחת מאיתנו פה יעשה אותו דבר הכביש הזה כבר גבה מחיר דמים ....מה צריך לעשות כדי שיזוז משהו ? לחסום אותו ?

orenkd

New member
כביש הגישה לצורן הוא באחריות המועצה האזורית

כביש הגישה לצורן הוא באחריות המועצה האזורית לב השרון עד הצומת החדשה מהשלט של מע"צ

Master Stav

New member
ברוך הבא לפורום

כלומר צריכים להפנות את הדרישה לסידור אל המועצה האזורית לב השרון ?

Noa Black

New member
זו פשוט מגלומניה

וולאה לא יאומן - כל הכבוד לחדי העין . לדעתי זה כמעט כמו לרשום את שמך בתא שרותים ציבורים . לפעמים עדיף לא לרשום את השם - כמו במקרה זה !!!! אבל כנראה הרגש גובר על המחשבה.

Noa Black

New member
מגלומניה

זה פשוט שגעון גדלות יש מקומות שעדיף לא לרשום שם - כמו בשורתים ציבורים למשל.... אבל כנראה הרגש חזק מהמחשבה - מה לעשות?!

Master Stav

New member
היה שביל ?

האם צריכים העוסקים בספורט לרדת אל הכביש ולהסתכן ב.....מוות ?

Master Stav

New member
יישוב כפרי עם בטון ?

כיכר הכניסה ליישוב ....גדולה מיפלצתית מסתירה כאילו בזיזול את הכניסה לגאולים ( אלו האחרונים הוסיפו ככה בעליבות מסויימת את שמם ) כולה בטון ...יצירת פאר של ...כלום ... איפה הגינון הסביבתי ? איזה עץ ...איזה ערוגת פרחים מינהרות הפלדה של אסימוב ?

motisisr

New member
מה זה מנהרות של אסימוב?

בנוגע לגינון אני דווקא בעד הסינטטי (וכך גם בכיכר ברח' הברוש) צריך לחסוך במים ודשא סינטטי הוא בהחלט פתרון נאה וטוב אגב גם בגינה אצלי בבית החלפתי את הדשא לדשא סינטטי.י נכון שזה עלות לא נמוכה בעיקר למי שכבר הקים גינה, דשא ומערכת השקייה. אבל החיסכון במים מבחינתי זה ערך עליון. אני מוטרד יותר שאיזה נהג בלילה יאבד את הכיכר וימשוך ישר לתוך מפלצת הבטון את התמרור בצד הימני של הכיכר, לבאים מגאולים, כבר מישהו דרס אגב התכנון לכיכר לדעתי היה באחריות מע"צ למרות שאני בטוח ש"הנפשות הטובות" בטח בחשו בהחלטות , ולא שמע"צ זה אירגון שחושב להיפך. שבוע הבא שיגמרו החופשות אני אשאל את המהנדס הראשי במע"צ לפשר העניין ועוד כמה דברים שאני הבטחתי תשובות

Master Stav

New member
מסכים לדשא סינטטי .....אבל

ניתן לשים 2-3 עצים שלא מחפשים הרבה מים .... יש יוקות יש מרניגוסים ....שזה גם סוג של עץ מידברי ואפשר לשים 3 מנורות עם טעינה סולארית וכך להאיר ולחסוך .... מינהרות הפלדה של אסימוב הוא ספר מדהים שמתאר עולם עדיתני שאין בו חוץ ...יש רק בטון

motisisr

New member
המממ

שוב עץ, כיכר אני לא אוהב את הרעיון למה להסתיר את התנועה מימול וגם לגרום לסיכון במקרה של התנגשות את עמוד התאורה בכיכר הברוש הייתי מעביר לשם אם כבר לדעתי הכיכר פשוט צריכה להיות שטוחה מוארת ואת השילוט לעשות כמו בכל מקום בעולם עמוד עם שלט תיקני

Master Stav

New member
בגדול נכון

בקטן .....הגביעו כיכר .... חייבים להאיר אותה חייבים לשמור על הצביון הכפרי אם כבר אז כבר אגב .. בהרבה מקומות יש כיכירות ללא ראות לצד השני וזה ויותר בכל כניסה לכיכר יש במפר שונא במפרים אבל זה עוזר ולגבי העמוד בברוש ....בל"ג בעומר אפשר להפוך אותו לעמוד תלייה ....

Master Stav

New member
גשם גשם בו .....

בואכה כביש הכניסה לרמת אמיר ערימות ענק של חמרה ...למה מחכים ? שיגיע הגשם ויכסה את הדמעות ? ואלו האחרונות יגיעו שהרי החמרה תכסה את הכביש וזה עלול להיגמר ב................אסון ?

למעלה