תמונות וטיפים!

תמונות וטיפים!../images/Emo176.gif

יוהו! טוב אמממ.. התלוננו כאן המון על המעריצים האובססיביים שהם גונבים פרסי אוסקר יקרי ערך.. אז הנה פתרון קצת פחות דסרטי מלגדר את הבית בחומות עבות חחח.. ליצור מן כמו חלון ראווה ולהכניס את השידת אוסקרים! ככה הגנביסיביים לא יוכלו לקחת כלום!

סקופ למגזין הסופרסטאר!../images/Emo175.gif

טוב לא הבנתי למה השרת יוצא מהבית ומה יש לו לחפש מחוץ לשטח של הבית בכלל אז עקבתי אחריו וראיתי את המעריץ האובססיבי מסתתר בתוך ץ ומצלם ואז השרת פשוט.. הכניס לו כאפה!! LOLLLL ואז המעריץ ברח בריצה ונעלם ליום שלם!:)))))))

על התעללויות ובידור../images/Emo179.gif

חח טוב.. הרוב כאן עברו על מדריך ההתעללויות שלי בן חמשת החלקים אז ראיתי שהוא עדיין רלוונטי לסופרסטאר.. ד'ה.. לא שהיה בו משהו מיוחד לחבילת תוספות מסויימת אבל בסופרסטאר זה יותר משעשע! למי ששם לב, עכשיו כשסימים לא מסתדרים והם נכנסים לג'קוזי ביחד, ברגע שנושא השיחה לא מוצא חן בעיני אחד הסימים,הוא פשוט יוצא! אז למה לתת לו לצאת???????? פשוט לסגור אותו שם ולתת לשני הסימים לאכול אחד את השני:))))))

פיספוסופרסטאר../images/Emo3.gif

זוכרים את הפיספוSIM שהייתי עושה פעם? אז כבר יש לי מספיק חומר לפיספוסים חלק שישי.. אז כאילו הנה הצצה קטנה: שני הסימים האלה הפכו להיות יישות אחת חחחחח (בלי צ'יטים ובלי כלוםםם!)

יפה!!:../images/Emo6.gif

כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!!! אממ תגיד יש לי בעיה קטנה, יש לי את סימס סופרסטאר או יותר נכון משאילים לי אותו, ויש לאישה שלי עד עכשיו 3 כוכבים , כשהסימס שלי רעבה אני רוצה לבקש מהמשרת להכין אוכל ואין אפשרות כזו, זה אמור להיות ככה או שזה בעיה?

פפסית

New member
המדריך לקבלת פרס הזהב על הופעות

רובכם לא מבינים למה אינכם מקבלים את פרסי הזהב ובמקום מקבלים את פרס הכסף או הארד אז אני אסביר לכם איך לקבל את פרס הזהב אם לא שמתם לב לכל קטגורייה יש 3 שלבים משחק: פרסומת, אופרת סבון, סרט מוזיקה: ג'ינגל, הקלטת שירים, קליפ דוגמנות: הודעה מודפסת, צילום תמונות , תצוגת אופנה אז כל מה שאתם צריכים לעשות זה לבחור בדבר הכי גבוה בקטגורייה שבחרתם לדוגמא: אני בחרתי את קטגוריית המוזיקה (כמובן שרציתי לקבל פרס הזהב) לכן בחרתי בעשיית קליפים צילמתי הרבה קליפים ובסופו של דבר קיבלתי פרס הזהב! אז תזכרו אם אתם רוצים לזכות בפרס הזהב עליכם להשקיע בדבר הגבוה ביותר בקטגורייה שבחרתם!

double O S

New member
שאלונת

כמה עולה הסימס סופר סטאר פשוט אני טס לחו"ל ויכול להיות שאני ימצא בזול אז אם שם זה יעלה יקר אני יקנה כאן

עזוב...זאת לא בעיה..../images/Emo24.gif

עזוב ת'כסף זאת לא הבעיה שלי, אני לא רוצה להזגזים במשחק כי יש לי עוד דברים לעשות, כשהדיסק נמצא ברשותי אני משחקת בו מלא בלי לשים לב איך שהזמן עובר, אתה יכול לענות לי על הבעיה תגיד?

double O S

New member
מה../images/Emo35.gif

זה לא קשור אלייך חי חי
אני פשוט רוצה לדעת כמה זה עולה

adva g

New member
מחיר בדיוטי פרי

בדיוטי פרי אין מע"מ, אז תורידי מהמחיר 120 עוד 18% (תוספת מע"מ)ותקבלי את המחיר בדיוטי פרי. זה בטח יעלה בערך בסביבות ה-90 שקל, אבל אל תסמכי על החישוב שלי :)

אררר איך הרסתם לי שירשור!!../images/Emo5.gif

לומשנהה!! בעעע הנה עוד תמונות! עד האנלישד, כשהייתי מזמין חשפנים אז היה יוצא או בחור או בחורה ועכשיו יוצא ליצן שכולם אומרים לו בוזז!! חחחח ואז: המשך בהודעה הבאה..

למעלה