תמונות וחדשות

ניקול קידמן

ניקול קידמן מגלה בראיון: "אני עדיין אוהבת את טום קרוז" אם חשבנו שניקול קידמן תצליח לאחות בקלות את השברים, אחרי פרידתה מטום קרוז, טעינו. הכוכבת ההוליוודית, שהיתה נשואה לשחקן במשך עשר שנים מתקשה לשים את העבר מאחוריה ומודה כי היא עדיין אוהבת את בעלה לשעבר. בראיון חושפני למגזין "Ladies' Home", שייצא לחנויות ביוני, מגלה קידמן (38) כי הפרידה היתה בשבילה "שוק גדול". לדבריה, בשביל אנשים אחרים הוא שחקן גדול אבל בשבילה הוא היה בן זוג לכל דבר. "בשבילי הוא היה רק טום. הוא אהב אותי ואני אהבתי אותו. אני עדיין אוהבת אותו", אמרה. בני הזוג החליטו להתגרש בפברואר 2001 אחרי "חילוקי דעות שלא ניתנים לגישור". "תמיד ידעתי שבסופו של דבר השטיח ישמט מתחת לרגליי, אבל לא חשבתי שזה יקרה בדרך שזה קרה. ראיתי את אימי נאבקת בסרטן השד וחשבתי כי אם יקרה משהו רע זה יהיה רק בכיוון הרפואי. לשם בלבד היתה נתונה דעתי", אמרה השחקנית בצער. "ידעתי שאני אפגע בדרך מסויימת. לדעתי גירושין וכשלון מסגרת התא המשפחתי הוא כמו המוות בכבודו ובעצמו". קידמן מתייחסת בראיון גם לשני ילדיה המאומצים, איזבלה (13) וקונור (11). "אני מרגישה אהבה גדולה להורים הביולוגים של ילדיי. אם הם (הילדים) יחליטו למצוא אותם בשלב מסויים של חייהם - אני לא יכולה לחכות. הסיבה היא, וזה הדבר המוזר ביותר, שאני מרגישה שהם (ההורים) קשורים אלינו כמשפחה גדולה". ומה בנוגע לחייה הפרטיים של קידמן? השמועות הן שהשחקנית, שסיימה להצטלם לסרט ""Fur" על הצלמת דאיין אירוס יוצאת עם הזמר קית' אורבן (38). בתחום הזה היא מעדיפה לשמור על דיסקרטיות. "אני די זהירה לגבי האדם איתו ארצה לחיות את חיי. אני מקיפה את עצמי באנשים אמינים ונחמדים, רובם לא מהתעשיה. אלה החיים שאני רוצה שיהיו לי כשאהיה אשה זקנה עם שיער שיבה ארוך".

מסתמן: הופעתו של ריקי מרטין מתבטלת

על פי דיווחים, מכירת הכרטיסים למופע של ריקי מרטין התבטלה באופן מפתיע. משרד הכרטיסים "הדרן" נאלץ לאכזב היום את מעריציו של מרטין, שתכננו לרכוש כרטיסים למופע, שהיה אמור להתקיים ב- 3 ביוני באמפי פארק ברעננה. הבעיות עם המופע של מרטין החלו, כשנודע שגם להקת הבלאק אייד פיז מתוכננת להופיע באותו תאריך, באיצטדיון בלומפילד בתל אביב. אחר כך הוחלט לשנות את מיקום המופע של הזמר הלאטיני ולהעבירו מאמפי פארק בראשל"צ לזה שברעננה. שינוי המיקום גם הוזיל משמעותית את מחירי הכרטיסים למופע. אך נראה שכלום לא עזר ומסיבה שכרגע לא ידועה, גם ההופעה של מרטין מתבטלת. זו תהיה הפעם השנייה שמתבטלת הגעתו של זמר בינלאומי לארץ. הראשונה היתה קלי קלראקסון, שנאלצה לבטל 2 הופעות בישראל בעקבות כאבי גרון וקריסה כללית של הגוף. ממשרד יחסי הציבור ישראלי-קורנילדי נמסר כי תגובה רשמית על ביטול המופע תימסר מחר.

שרליז ת'רון צפויה להגיע לסינמטק ת"א

אחרי מבול הכוכבים שנחת עלינו לאחרונה, אנו שמחים לבשר על בואה הצפוי של השחקנית וזוכת האוסקר, שרליז ת'רון, שתגיע לסינמטק בתל אביב, במסגרת סדנאות בימוי והפקה יצירתית, שיתקיימו ביוני. בניגוד לשאר הסלבז שקפצו לישראל בעיקר כדי לנוח, ת'רון ("מונסטר") מגיעה כדי לעבוד. אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, זוכת האוסקר צפויה להעביר כאן סדנת משחק. זו השנה השמינית לקיומן של הסדנאות, המאורגנות בשיתוף פעולה בין סינמטק תל אביב ופדרציית יהודי לוס אנג'לס. משתתפים בהן יוצרי קולנוע צעירים מישראל ומארה"ב, שילמדו על השלבים השונים של הפקת סרט. השנה יתקיימו הסנדאות בתאריכים 4-16 ביוני, במקביל לפסטיבל הבינלאומי לסרטי סטודנטים, שמפיק החוג לקולנוע באוניברסיטת תל אביב. מלבד ת'רון, יועברו הסדנאות על ידי הבמאי והמפיק אולי אדל, המפיק מייקל קון, הבמאי והתסריטאי רנדל קלייזר, הבמאי והמפיק ג'ון אבנט, מנהל הכישרונות דני ססמן והתסריטאית והבמאית לין רות.

TuTyBoP15

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifוואייי באמתתת../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

כבוד
זרם של סלבס מגיעים אלינו
איזה כיף

Josey Aimes

New member
הא???

מאיפה שמעת את זה??? יש לך קישור לכתבה הזאת או כל דבר אחר שמוכיח זאת? פליזזזזזזזזזזז אני חייבת לדעת אם זה נכון תודה

Josey Aimes

New member
OMG תודה ,אני אכנס

וואיייייייי אני כל כך מקווה שזה נכון!!! כמה אני רוצה לפגוש את האישה המדהימה הזאת

היא באמת מדהימה

ואני מתה לפגוש אותה אבל קודם כל לפני שאת מפתחת ציפיות שווה לך לברר טוב טוב אם זה לא שמועות... תפני למערכת האתר או משהו . ודרך אגב אני אביה לא נראה לי שהכרנו=]

Josey Aimes

New member
לא הכרנו אבל תמיד יש פעם ראשונה../images/Emo13.gif

שילום אביה, שמי שלומית תאמיני לי אני עדיין לא כזאת שמחה,אני יודעת שזה רק בגדר שמועה בינתיים. אני רק מקווה שזה באמת נכון.

lui12

New member
ווווווווואאאאאאאאאאווווווווו!!!

מתי? מתי? בבקשה את חייבת להגיד לי! בדיוק מתי? באיזה שעה? בבקשה ממך! ומאיפה ידוע לך כל זה? תודה מכל הלב דניאלה...

Josey Aimes

New member
חחחחחחחח באיזה שעה?

טוב שלא,אולי גם באיזה מספר חדר היא תשהה מאיפה היא יודעת את כל זה? דני,תהיי סבלנית! ככל שנתקרב לחודש יוני ,אני בטוחה שנשמע יותר מידע למרות שזה ממש מוזר,הא? כי היא אמורה להתחיל לצלם את הסרט "הג'וב הברזילאי" בקיץ טוב נו,בואי רק נקווה

lui12

New member
חחח...

מה אני יעשה שלומית...אני חייבת להיות מוכנה נפשית וגופנית...:) מספר חדר זה תמיד אפשרי...אבל אני לא פאפארצי אמרתי לך...אני רק רוצה לראות אותה ואולי בתקווה לדבר איתה...הלוואי! :) וכן גם את היית רוצה לדעת את אותם פרטים כמוני...:) על תדאגי שתינו נהיה שם ראשונות...

Josey Aimes

New member
חחחח נהיה שם לפני שהיא תהיה../images/Emo3.gif

וכן,גם אני רוצה לדעת כל פרט אפשרי על הגעתה,אני רק מקווה שזה באמת נכון. פשוט משהו לא מסתדר לי עם זה בגלל הצילומים לסרט שלה.

Josey Aimes

New member
דרך אגב

למדי לשרשר!!!! גם כן,נו בלונדינית או לא בלונדינית?בלונד| חחח החזרתי לך על מקודם,סורי הייתי חייבת

Josey Aimes

New member
הנה קישור לכתבה ולא רק מאתר E

http://www.news-israel.net/news.asp?id=18014 מצאתי בפוקס את הכתבה הזאת. אז אם זה לא כתוב רק באתר של ערוץ E ,זה רק מאשר לי עוד יותר את העניין הזה, כנראה היא באמת תגיע לארץ איך לעזאזל נרשמים לסדנת המשחק הזאת מישהו יודע???? חחחח לא נראה לי שאפשר באמת אבל אני אברר את העניין, היא השחקנית היחידה שבאמת גרמה לי לרצות להיות שחקנית. והנה גם קישור מהאתר של E: http://www.eonline.co.il/content.asp?id=27412&sid=15 נראה לי שזה באמת נכון!!!!

lui12

New member
זה באמת נשמע אמיתי!!!

לא יאומן!!! אלוהים אני מתחילה מעכשיו להתרגש...החלום שלי מתגשם!! אווו... סליחה החלום שלנו
חיבוקי!!! היא פשוט מדהימה!!! ומוכשרת ביותר!!

Josey Aimes

New member
תמונת הצלקת../images/Emo6.gif

דני,את נשמעת כמו ילדה פה
תראי,את באמת רוצה שנתחיל לשים תמונות שלה פה? כי אז זה לא ייגמר כל תמונה יותר יפה מהשנייה ,זה ממש קשה אני מחפשת תמונה ממש יפה לשים אבל כל התמונות יפות חחח ואז אני לא יודעת כבר מה לשים

למעלה