אופס "שפשוט" ו"מילים"
J Josey Aimes New member 10/5/06 #31 אוווו וואווו העיניים שלה פה../images/Emo99.gif גם לי אין מילים כל פעם שאני רואה תמונה שלה ,היא ההגדרה של יופי אווו את חייבת לראות את התמונה הזאת
אוווו וואווו העיניים שלה פה../images/Emo99.gif גם לי אין מילים כל פעם שאני רואה תמונה שלה ,היא ההגדרה של יופי אווו את חייבת לראות את התמונה הזאת
L lui12 New member 10/5/06 #32 מה אני יעשה שלומית... ככה אני כשאני מדברת אליה...אני לא מפסיקה לחייך והמילים לא יוצאות לי תמיד בדרך שאני רוצה...אבל הכוונות תמיד טובות ..את יודעת זאת
מה אני יעשה שלומית... ככה אני כשאני מדברת אליה...אני לא מפסיקה לחייך והמילים לא יוצאות לי תמיד בדרך שאני רוצה...אבל הכוונות תמיד טובות ..את יודעת זאת
J Josey Aimes New member 10/5/06 #33 יודעת יודעת ואת יודעת שאני צוחקת איתך ולפעמים גם עלייך אבל הכל מאהבה עכשיו,שימי לב לרגליים הכי יפות ביקום
יודעת יודעת ואת יודעת שאני צוחקת איתך ולפעמים גם עלייך אבל הכל מאהבה עכשיו,שימי לב לרגליים הכי יפות ביקום
T TuTyBoP15 New member 10/5/06 #36 ../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifמהממתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifמהממתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
מ מריאנה 17 New member 11/5/06 #42 מהההההההה../images/Emo35.gif ../images/Emo108.gif יווו אני חולה עליה... היא מגיע לארץץץץץץץץץץ??? אני בשוקקקקקקקקק איזה כיףףף
מהההההההה../images/Emo35.gif ../images/Emo108.gif יווו אני חולה עליה... היא מגיע לארץץץץץץץץץץ??? אני בשוקקקקקקקקק איזה כיףףף
ס סולה המושלמת New member 9/5/06 #5 ../images/Emo23.gifתמונות../images/Emo23.gif קורטני קוקס ושריל קרואו מישהו ידע שהן חברות? איזה מצחיק
T TuTyBoP15 New member 9/5/06 #12 ../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifחשבתי אחותה או משהו../images/Emo6.gif לפני שראיתי את צד ימין