תמונות המופע (16.8.07)
G Guym19 המקורי New member 18/8/07 #10 09 הרקדנים המקסימים עם השיר "פסדינה". לצערי, לא הצלחנו להצטלם עם ליאור ...משהו היה לא בסדר עם המצלמה.. לא נורא, אני מקווה שיהיו עוד מלא הזדמנויות !!!
09 הרקדנים המקסימים עם השיר "פסדינה". לצערי, לא הצלחנו להצטלם עם ליאור ...משהו היה לא בסדר עם המצלמה.. לא נורא, אני מקווה שיהיו עוד מלא הזדמנויות !!!
G Guym19 המקורי New member 19/8/07 #12 10 ברחה לי התמונה חברים, סורי שאין לי תמונות נוספות של כולם, פשוט המצלמה לא הייתה שלי... גם הסוללה הלכה לקראת הסוף..
10 ברחה לי התמונה חברים, סורי שאין לי תמונות נוספות של כולם, פשוט המצלמה לא הייתה שלי... גם הסוללה הלכה לקראת הסוף..
J Jen74 New member 18/8/07 #11 ../images/Emo6.gif לפי הגובה ../images/Emo3.gif מזל שהבת עדיין נמוכה ממני. יש לה בעיה דומה לשלי, בדרך כלל אני עם עיניים עצומות בתמונות
../images/Emo6.gif לפי הגובה ../images/Emo3.gif מזל שהבת עדיין נמוכה ממני. יש לה בעיה דומה לשלי, בדרך כלל אני עם עיניים עצומות בתמונות
G Guym19 המקורי New member 19/8/07 #13 הצטלמנו מעולה !!! לא נורא...חח אני דווקא אוהב בחורות נמוכות ממני.. תמסרי לבת שלך ד"ש מדוד גיא חחח
J Jen74 New member 18/8/07 #6 אני רציתי את הכרזה הזאת שמימינך מאחור...../images/Emo3.gif אבל בסוף הערב היא כבר לא הייתה שם.