תמונות במוחי

®NuLy®

New member
תמונות במוחי../images/Emo40.gif

אז מה עבר במוחו המעוות של דארון!?

Evil Pig

New member
שלי

דארון: נחשו מה אני!?? סתם סתם חרשתי! ג'ון: talk to the hand because the face is'nt listening! דארון: OK, אז אתה שומע אחי?.. חשבתי על זה שאתה הומו..

ssdd12345

New member
המשך..

To be or not to be, that is the question; Whether 'tis nobler in the mind to suffer The slings and arrows of outrageous fortune, Or to take arms against a sea of troubles, And by opposing, end them. To die, to sleep; No more; and by a sleep to say we end The heart-ache and the thousand natural shocks That flesh is heir to — 'tis a consummation Devoutly to be wish'd. To die, to sleep;

RRedbulbul

New member
נכנסת חזק לשייקספיר הא?

אם כבר שייקספיר ואם כבר המלט =] אז אני עושה מונולוג בבגרות מקטע מהמלט.. את ה"להיות או לא להיות" אני פחות אוהב.. זה קטע מאוד חזק.. אבל.. אני עושה עם הגולגולות.. (אני מדבר לעצמי?)

ssdd12345

New member
שייקספיר זה טוב...

כול קטע שלו איזה שלא יהיה זה יצירה בפניי עצמה.. עלה והצלח...חזק ואמץ..איצ'יקידנה א'ציקדנה...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifקלעת בול../images/Emo6.gif

זה בדיוק מה שאני חשבתי לעצמי שראיתי ת'תמונה
קבלי את אות העל אורגינל

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאני...

אחד המאבטחים על הבמה: "אל תקפוץ לקהל! אסור לך! שמעת אותי?! יא ערבי!" דארון: "תקפוץ לי! אני כופץ לקהל בעיניים עצומות אפילו! ופה פתוח! *אומר בלחש* כי אני יותר מדי מסטול בשביל לפתוח את העיינים ולסתום ת'פה" ה"יא ערבי!" היה בגלל שלדארון יצא מראה ערבי כזה... ואמממ
יש סיכוי שאני חוזר כזה.... מתפנה לי מלא זמן בזמן האחרון {פאק משפט מפגר}

למעלה